6 νέοι τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο, λευκό T-shirt σου

Μαρία Ροδίτη
6 νέοι τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο, λευκό T-shirt σου

Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου!

Σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα τα T-shirts έχουν βασική θέση. Άλλωστε, ένα τέτοιο μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας λύνοντάς μας πολλές φορές το αιώνιο πρόβλημα τού «τι να φορέσω σήμερα». Είναι εύχρηστο, βολικό και γι’ αυτό ακριβώς μπορούν να φορεθεί με όλα μας τα ρούχα.

Σε αυτό εδώ το θέμα, όμως, θα ασχοληθούμε με τα λευκά T-shirts και θα σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery 6 κομψούς, ανανεωμένους τρόπους να τα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο. Θα μας πεις: «Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις ένα τόσο απλό και staple κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;». Και εμείς θα σου απαντήσουμε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο! Είναι πανεύκολο, αρκεί να βγεις από την comfort zone ενός denim παντελονιού ή shorts και να το συνδυάσεις με πιο έξυπνους και ultra fashionable τρόπους.

Μέσα από ένα slip dress κάνοντας layering ή και μέσα από ένα ολόλευκο κοστούμι θα δώσεις νέα πνοή στα καθημερινά looks σου. Αν είσαι fan των σοφιστικέ συνόλων, μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με nude τόνους, ενώ αν αναζητάς πιο ανάλαφρες & cool λύσεις, ο συνδυασμός με μια printed maxi φούστα θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Αν, λοιπόν, τόσο καιρό θεωρούσες αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου βαρετό και το είχες χώσει βαθιά στο συρτάρι σου, μάλλον ήρθε η ώρα να το βγάλεις προς τα έξω, να το φορέσεις ξανά και ξανά και να αναδείξεις τον πιο κομψό και όμορφο εαυτό σου! Do it!

Διάβασε ακόμα: Ποιο είναι το φθινοπωρινό microtrend που ξεχώρισαν ήδη οι fashion bloggers;