4 συμβουλές μόδας που θες να ξέρεις πριν το επόμενο look σου

4 συμβουλές μόδας που θες να ξέρεις πριν το επόμενο look σου

Μικρές, απλές διαφορές που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου στιγμιαία.

Το στυλ αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καθενός. Και αυτό είναι το ωραίο και το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Το να έχεις τη δική σου ταυτότητα και να ξεχωρίζεις από τους διπλανούς σου αποτελεί κατά έναν τρόπο την αρχή και το τέλος του στυλ σου, αρχικά, από την άποψη του αέρα που αποπνέεις στον χώρο. Έπειτα, έρχονται τα ρούχα. Ο συνδυασμός τους δεν είναι πάντα και το ευκολότερο πράγμα. Πολλές φορές μπορεί να προβληματίζεσαι σχετικά με color matching, layering, καταλληλότητα υφασμάτων για την εποχή και, ακόμα και όταν νομίζεις ότι έχεις μελετήσει καλά ένα outfit, αυτό μπορεί να μην αποτυπωθεί ακριβώς όπως πίστευες. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε 4 fashion tips, ώστε να νιώθεις πάντα στυλάτη και κομψή.

  1. Επίλεγε το σωστό νούμερο. Μεγαλύτερο ή μικρότερο δεν θα μπορέσει να αναδείξει σωστά το σώμα σου, με αποτέλεσμα το look να δείχνει πιο πρόχειρο.

  2. Δημιούργησε μία capsule γκαρνταρόμπα, αποτελούμενη από κλασικά κομμάτια. Μερικά T-shirt, ένα λευκό πουκάμισο, jeans, ένα μαύρο σακάκι είναι επιλογές θα σου δίνουν ανά πάσα στιγμή την κομψότητα που ζητάς.

  3. Συμβουλέψου τη μόδα, αλλά μην την αντιγράφεις απαραίτητα στο 100%. Βρες στοιχεία που σου αρέσουν και σε εκφράζουν και ενσωμάτωσέ τα στο δικό σου στυλ.

  4. Επένδυσε σε μία ζώνη. Δε χρειάζεται να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν το παντελόνι σου είναι μεγαλύτερο. Μπορείς να την προσθέσεις πάνω από ένα φόρεμα ή από ένα σακάκι και να αναβαθμίσεις όλο το outfit.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα που θα θέλαμε τώρα να δούμε κάτω από το δέντρο μας