Αυτά τα σανδάλια θα τα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτά τα σανδάλια θα τα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Έξι νέα στυλ που θα σε ενθουσιάσουν και καλό είναι να τα μαθαίνεις από τώρα...

Ήρθε επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου που ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να αποχαιρετήσουμε τις μπότες και να πούμε «καλησπέρα» στα αγαπημένα μας σανδάλια. Το στυλ παπουτσιού που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, τις ανέμελες στιγμές και το επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο σε λίγο καιρό θα είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμες από τώρα να ανακαλύψουμε ποια θα είναι τα κυρίαρχα sandals trends 2021 ώστε να αποκτήσουμε εγκαίρως τα παπούτσια που «δεν χορταίνουμε να φοράμε μέσα στον χρόνο». Και κυριολεκτούμε! Καμία δεν βιάζεται, εκεί κάπου στα τέλη του Σεπτεμβρίου, να αποχωριστεί τα «ανοιχτά» παπούτσια της για να ξαναγυρίσει σε όλα τα κλειστά ζευγάρια που αγοράζουμε στωικά κάθε χειμώνα.

Τώρα, λοιπόν, που βρισκόμαστε στην ακριβώς αντίθετη περίοδο από αυτήν που μόλις περιγράψαμε, είμαστε διπλά ενθουσιασμένες που θα ανακαλύψουμε στην παρακάτω gallery όλες τις τάσεις στα σανδάλια για τη σεζόν S/S 2021. Flatforms σε γήινες αποχρώσεις, παστέλ mules, ethnic flats και παπούτσια σε sporty γραμμή για casual και άνετα, καλοκαιρινά looks, περιμένουν να τα ανακαλύψεις (και βασικά να τα φορέσεις!) τη νέα σεζόν.

Μαζί με αυτά μας περιμένει και μία ανυπομονησία για να ανέβει η θερμοκρασία, να φορέσουμε μαζί με τα hot σχέδια σανδαλιών και τα αέρινα φορέματά μας και να απολαύσουμε (τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας) το καλοκαίρι που έρχεται και ελπίζουμε να είναι πιο ανέμελο και πιο «ελεύθερο» από όλη την υπόλοιπη χρονιά.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 tops που «μυρίζουν καλοκαίρι» και ας είναι ακόμα Απρίλιος