Η δυνατή τάση του minimal: Πώς να την υιοθετήσεις μέσα στις γιορτές

Sabine Camhi
Η δυνατή τάση του minimal: Πώς να την υιοθετήσεις μέσα στις γιορτές

Απλά και κομψά looks μέσα στον χειμώνα, αποδεικνύουν ότι η φράση «Less is more» δεν είναι τυχαία.

Το πρόγραμμά σου μέσα στον Δεκέμβριο περιλαμβάνει πιθανότατα πολλά πάρτι, ανταλλαγές δώρων και δείπνα. Ωστόσο, θα είναι αναμφισβήτητα κουραστικό να περάσεις ολόκληρο τον μήνα φορώντας παγιέτες, ρούχα με έντονα χρώματα και λαμπερές λεπτομέρειες. Υπάρχουν αυτές οι μέρες ή νύχτες, που μπορεί να θέλεις μία πιο απλή και αυστηρή εμφάνιση. Μπορεί τα minimal σύνολα να περιλαμβάνουν απλά κομμάτια όπως ένα κρεμ cardigan, straight-leg τζιν παντελόνι και δερμάτινα μοκασίνια – ωστόσο, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί συνδυασμοί που μπορείς να εξερευνήσεις. Είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορα cutouts είτε να συνδυάζεις layers ρούχων με διαφορετικές υφές (δέρμα με suede για παράδειγμα), μπορείς να τα κάνεις αυτά εντάσσοντας την μινιμαλιστική διάθεση στο στυλ σου.



Less is more

Επιπλέον, το θετικό με το minimal ντύσιμο είναι το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις πολλά κομμάτια ξανά και ξανά αυτόν τον μήνα, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Πάρε για παράδειγμα, μια απλή γκρι ζακέτα – η οποία μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα silk dress, ή με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και sneakers. Και επειδή θα φοράς συνεχόμενα αυτά τα ρούχα, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε κομμάτια καλής ποιότητας, που θα σου κρατήσουν για περισσότερες από μια σεζόν.

tzinpanteloni1.jpg

Weekend mode: 10 τζιν παντελόνια για όλη την ημέρα



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να αντλήσεις έμπνευση από αυτά τα 12 minimal σύνολα και να κάνεις ένα διάλειμμα από τις μαξιμαλιστικές τάσεις της σεζόν. Μην φοβηθείς να τα αντιγράψεις και το επόμενο έτος.


https://www.instagram.com/p/CWd6iq3g1yO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @erinoffduty

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Chain of Fashion: Σπάσε την αλυσίδα της μονοτονίας με chain λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ

Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ