Very Peri: Μπορείς να αποφύγεις τη μελαγχολία μετά τα Χριστούγεννα φορώντας το πιο feel good χρώμα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Very Peri: Μπορείς να αποφύγεις τη μελαγχολία μετά τα Χριστούγεννα φορώντας το πιο feel good χρώμα

Η Pantone αποφάνθηκε: αυτό το εντυπωσιακό μοβ είναι η απόχρωση του 2022 και κρύβει μέσα του ενθουσιασμό, αισιοδοξία και διάθεση για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 

To τραγούδι των Killers «Mr. Brightside» δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που όλες έχουμε χορέψει σε κάποιο μπαράκι της Πλατείας Αγίας Ειρήνης -όταν αυτά ήταν ακόμα ανοιχτά και όταν εμείς χορεύαμε ακόμα- είναι και ένα κομμάτι που λέει σε κάποιο σημείο τους «βοήθησε με να βγω από την ‘σπηλιά’ μου να σταθώ στο φως και όλα θα είναι και πάλι καλά». Αν είσαι από αυτές που τις πιάνουν τα Xmas blues και η post Xmas μελαγχολία, τότε αυτήν την Κυριακή ίσως χρειάζεσαι μία μικρή τονωτική ένεση για να νιώσεις καλά και αυτή έρθει από την γκαρνταρόμπα σου. Τι είναι αυτό, λοιπόν, που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση σήμερα; Μα φυσικά τα αγαπημένα μας ρούχα!


https://www.instagram.com/tv/CXbv0kev-9e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νικήσουμε αυτό το αίσθημα παραίτησης που μας κατακλύζει πάντα μετά από μία ολοήμερη έξοδο, ένα party ή ένα τραπέζι -το να ανατρέξουμε στο styling είναι σίγουρα ένας από αυτούς- αλλά υπάρχουν και πολλά μικρά, απλοϊκά τρικ που μπορούν να μας βάλουν σε καλύτερο mood και να μας κάνουν να χαμογελάσουμε στο λεπτό. Ένα από αυτά θα σου παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως και αφορά το χρώμα των ρούχων που επιλέγεις να φορέσεις και αυτό σήμερα δεν πρέπει να είναι άλλο από το Very Peri, το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone και συνώνυμο του δυναμισμού και της αισιοδοξίας.

Tι σημαίνει το μοβ χρώμα;

keep toss copy

Σύμφωνα με τον Ψυχολόγο και Σύμβουλο Ευεξίας, Lee Chambers, η απόχρωση του Veri Peri αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα μετά από μια «ταραχώδη χρονιά» – καθώς προσφέρει μια «αίσθηση ηρεμίας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση». Οι βιολετί τόνοι αυτού του μοβ φέρνουν ένα επίπεδο ενέργειας και αναζωογόνησης που μας προτρέπει να αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω και να εκφραζόμαστε ξανά, απεριόριστα και αδέσμευτα», λέει η Lee. Η ψυχολόγος προσθέτει ότι «τώρα περισσότερο από ποτέ, το Very Peri αντιπροσωπεύει έναν ευέλικτο κόσμο όπου ακόμη και τα πιο ψυχρά χρώματα πρέπει να φέρουν λίγη θερμότητα καθώς τα όρια είναι ασαφή και τα άτομα βγαίνουν έξω για να κερδίσουν πίσω τη ζωή τους μέτα την πανδημία», προσθέτει.

Keep or Toss: Ποιες τάσεις κρατάμε και ποιες «πετάμε» από το 2021;

To ίδιο ισχύει και για τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε, ακόμα και μέσα στο σπίτι, μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να μας φτιάξουν το κέφι και να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα… αρκεί να είναι μοβ. Όλες οι αποχρώσεις του feelgood αυτού χρώματος, θα τις δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, στα must have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν, τα οποία δείχνουν πιο λεία και θελκτικά τα χαρακτηριστικά και μας κάνουν να νιώθουμε ενστικτωδώς καλύτερα.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που το μεγάλο στυλιστικό σου δίλημμα θα είναι το «ποιο πουλόβερ», διάλεξε ασυζητητί το μοβ. Θα φτιάξει και η διάθεση και το στυλ σου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια