«Ομπρέλα να πάρεις!»: Τι φοράμε τις βροχερές μέρες σαν τη σημερινή

«Ομπρέλα να πάρεις!»: Τι φοράμε τις βροχερές μέρες σαν τη σημερινή

Άνορακ, cozy πουλόβερ, crop παντελόνια και όλα τα ρούχα που είναι «κατάλληλα για βροχή», σε έναν Οδηγό Αγοράς.

emily in paris

Το «βροχερό dress code» συνήθως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πειραματισμούς. Περιλαμβάνει γαλότσες και μπότες με τρακτερωτή σόλα, κάποιο crop παντελόνι (για να μην το πατάμε) ή leggings και φυσικά ζεστά πουλόβερ και φούτερ. Έχει σίγουρα άνορακ και trench coat, αλλά και ένα αθλητικό puffer jacket που μας προστατεύει όχι μόνο από τη βροχή αλλά και από το κρύο.
Και όταν ξέρουμε τα «dos» μίας κατάστασης ξέρουμε σίγουρα και τα «don’ts». Δεν φοράμε λεπτά υφάσματα, αέρινα φορέματα, αλλά ούτε και μακριά jeans που αν τα βρέξουμε δεν θα στεγνώσουν ποτέ! Δεν φοράμε καστόρινα αξεσουάρ, γιατί μπορεί να τα λεκιάσουμε με λάσπες και φυσικά δεν φοράμε sneakers που βρέχονται εύκολα. Αποφεύγουμε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα, όχι γιατί λερώνονται πιο εύκολα, αλλά γιατί οι λεκέδες δείχνουν έντονοι επάνω τους από την πρώτη στιγμή μέχρι να τα καθαρίσουμε, όταν γυρίσουμε σπίτι.

Οι δέκα καλύτερες fashion στιγμές από τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris»

Επειδή σήμερα είναι μία βροχερή μέρα, λοιπόν, καλό είναι όχι μόνο να δούμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορέσουμε σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά και τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς. Μπορούμε να τα αποκτήσουμε από τον παρακάτω fashion guide και να τα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μέχρι την επόμενη «raining day» που θα τα επιστρατεύσουμε.

Shopping list

Αδιάβροχα jackets και πρακτικά παντελόνια, έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τις γαλότσες σου και τα φλις μπλουζάκια που είναι must have όχι μόνο για τις ημέρες σαν και αυτήν αλλά και για όλο τον χειμώνα. Δες ποια από τα παρακάτω fashion items ταιριάζουν στο στυλ σου και κάν΄τα δικά… από το σαλόνι του σπιτιού σου, που να τρέχεις στα καταστήματα με αυτόν τον καιρό;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια