Πώς να συνδυάσεις το φόρεμα με τις μπότες σου αυτήν την εποχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς να συνδυάσεις το φόρεμα με τις μπότες σου αυτήν την εποχή

Oι ωραιότερες προτάσεις για να συνθέσεις τα πιο chic σύνολα.

Κακά τα ψέματα, το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και το σκούρο μπλε τζιν συγκαταλέγονται στα all time fave κομμάτια για τις καθημερινές μου εμφανίσεις τόσο στο γραφείο αλλά και την πόλη. Συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Δεν σου κρύβω ωστόσο πως τα φορέματα ήταν ανέκαθεν μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου αφού είναι απόλυτα θηλυκά και κομψά. Ένα φόρεμα στο σωστό μήκος και ύφος μπορεί να «σε βγάλει ασπροπρόσωπη» σε κάθε ενδυματολογική περίσταση από ένα επαγγελματικό ραντεβού μέχρι τη βραδινή σου έξοδο με τις κολλητές.

Τι κι αν δεν το έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την άνοιξη. Οι μπότες και τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα μποτάκια θα μπουν σύντομα στην άκρη της γκαρνταρόμπας γι'αυτό αυτό οφείλουμε να κάνουμε άμεσα τα πιο cool winter outfits.

detox gkarntarompa

Detox στην γκαρνταρόμπα: 8 tips για να έχεις μία πολύ οργανωμένη ντουλάπα τη νέα χρονιά

Φόρεμα και μπότες- Πώς θα τα συνδυάσεις...like a pro

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί με τι στυλ φορέματος να φορέσεις τα cowboy μποτάκια σου ή πώς θα συνδυάσεις midi φόρεμα και ψηλές μπότες. Είμαι εδώ για να σου λύσω κάθε απορία, δίνοντάς σου τους απόλυτους συνδυασμούς που θα σε αναδείξουν σε βασίλισσα του στυλ. Για τις πρωινές σου εμφανίσεις καλό θα ήταν να επιλέξεις μαύρα flat μποτάκια ή μποτάκια με χοντρό τακούνι, που προσφέρουν άνεση και σταθερό βήμα. Για τα πιο βραδινά σου looks, επένδυσε σε ένα ζευγάρι μποτάκια stiletto ή cowboy boots που προσφέρουν άνεση και σεξαπίλ.

https://www.instagram.com/p/CaFuXvnqR5r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Midi φόρεμα+ μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια...για all day looks

2) Μini φόρεμα+ μπότες over the knee...σε μια βραδινή έξοδο

3) Mini ταρτάν φόρεμα+ flat μποτάκια+ σακάκι...στο γραφείο

4) Πλεκτό oversized φόρεμα+ boho ζώνη+ cowboy boots...για πρωινές εμφανίσεις

5) Printed φόρεμα+ χρωματιστά ψηλοτάκουνα μποτάκια...για casual looks

Πηγή κεντρικής: lucywilliams02



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις πώς συνδύασαν φόρεμα και μπότες μερικές από τις κορυφαίες fashion influencers.