Τα 4 πιο stylish flat παπούτσια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 4 πιο stylish flat παπούτσια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη
Photo: Imax Tree

Τα flats επανέρχονται δυναμικά στη μόδα της άνοιξης και «φέρνουν μάζι τους» τα πιο άνετα looks.

Μετά από όλα όσα περάσαμε (και συνεχίζουμε να περνάμε) τα τελευταία δύο χρόνια, με τον τρόπο ζωής μας να έχει αλλάξει τελείως, όπως είναι φυσικό οι αλλαγές αυτές πέρασαν και στην ντουλάπα μας.

Τα ρούχα μας είναι ως γνωστόν το «δέρμα μέσα στο οποίο ζούμε», οπότε ακολούθησαν τις νέες καθημερινές μας ανάγκες, διώχνοντας οτιδήποτε περιττό από τα everyday looks μας. Η αλήθεια είναι πως καμία από εμάς δεν στεναχωρήθηκε στην πραγματικότητα με την έλευση όλων αυτών των «άνετων» trends, που από το σπίτι μας πέρασαν κανονικά και με το νόμο στο street style.

Ένα από αυτά είναι και τα flats. Αγαπημένα style παπουτσιών, που ξαναήρθε στο προσκήνιο εν μέσω πανδημίας και μάλλον θα παραμείνει στην κορυφή των shoe trends και του 2022, αφού η άνεση και η πρακτικότητα είναι πλέον αδιαπραγμάτευτες για κάθε γυναίκα, όσο και αν αγαπά την μόδα και τα εντυπωσιακά outfits.

Εξάλλου τα αγαπημένα μας brands έχουν, ήδη, κυκλοφορήσει τα πιο stylish flats σε πολλές εκδοχές και χρώματα, διαφορετικές γραμμές και ιδιαίτερα υλικά, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν και το πιο απλό σύνολο.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 πιο δημοφιλή flat παπούτσια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη;

1#Loafers

Τα είδαμε να γίνονται το κορυφαίο trend του χειμώνα, θα τα δούμε και πάλι παντού την άνοιξη. Είτε αγαπάτε την chunky εκδοχή τους είτε την κλασική ανδρόγυνη φόρμα τους, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CZo_GpZK1Q7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2#Mules

Έσκασαν σαν πυροτέχνημα στην styling routine μας και έγιναν η πιο cool λύση της καθημερινότητας. Η suede boho εκδοχή τους είναι ότι πιο ενημερωμένο για τα blue denims σας, ενώ μια πιο minimal -yet classy- πρόταση είναι ένα flat mule σε pastel ή neutral απόχρωση με τετράγωνη μύτη και μαλακό δέρμα.


https://www.instagram.com/p/CZqt5jKqXDT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3#Ballerinas

Είναι ένα από τα παπούτσια που είτε αγαπάς, είτε αγαπάς να μισείς. Όσες, όμως δηλώνουν fans τους φέτος δικαιώνονται με τολμηρά σχέδια και χρώματα σε μπαλαρίνες, που τις βάζουν μέσα στα πιο fun flats της σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CSZF_pWCvrJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4#Sneakers

Τα sneakers κυριαρχούν τόσο στην γυναικεία όσο και στην ανδρική γκαρνταρόμπα εδώ και χρόνια και πλέον μάλλον δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς αυτά. Φέτος, τα retro inspired σχέδια των New Balance και Nike έχουν κατακλύσει ήδη το Instagram feed μας. Μια επιλογή ενός δερμάτινου λευκού sneakers στο στιλ αυτό θα απογειώσει τα σύνολα σας.


https://www.instagram.com/p/CZYtyw4sqhu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε περισσότερα:

8 Ουκρανοί σχεδιαστές και brands που μπορείς να υποστηρίξεις (τώρα και για πάντα)

10 midi φούστες που θα κάνουν πιο chic την καθημερινότητά σου

Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Zoë Kravitz στην πρεμιέρα και το press tour της ταινίας The Batman