Tο πιο εύκολο styling trick που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στα σύνολα σου με μία και μοναδική κίνηση

Ναταλία Κατσακιώρη
Tο πιο εύκολο styling trick που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στα σύνολα σου με μία και μοναδική κίνηση
Photo: Imax tree

Ένα και μόνο item θα είναι ο βοηθός σου.

Η άνοιξη ήρθε επιτέλους. Μετά από βροχές, χιόνια, κρύα, χαμηλές θερμοκρασίες και την υπομονή μας να εξαντλείται, είναι οι πρώτες ίσως μέρες που βλέπουμε το καλό πρόσωπο του Μαρτίου. Με τον ήλιο να βγαίνει σιγά-σιγά, κάνουμε και εμείς τα πρώτα σχέδια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αφενός λόγω του παρατεταμένου χειμώνα, αφετέρου λόγω των γενικότερων παγκόσμιων γεγονότων, φέτος δεν καταφέραμε να μπούμε εγκαίρως σε spring mood, γεγονός που μας έχει κάνει να ντυνόμαστε ακόμη με όλα τα χειμερινά μας items. Αυτή η εβδομάδα κρύβει, όμως, μέσα της και ένα τριήμερο, που όπως μας ενημερώνουν οι μετεωρολόγοι θα είναι μάλλον ηλιόλουστο, οπότε ήρθε η στιγμή να βάλουμε και την ντουλάπα μας σε μία τάξη.

Οι περισσότερες κατά την περίοδο της άνοιξης αναζητάμε μικρές λύσεις, οι οποίες μπορούν να μας ανανεώσουν και να δώσουν το απαιτούμενο twist στα looks μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορούμε να αποχωριστούμε εντελώς και τα χειμερινά μας hero pieces, αφού οι ενδιάμεσες θερμοκρασίες δεν ενδείκνυνται για ελαφριά ρούχα. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

Το trick των French girls για ανοιξιάτικο mood στα σύνολα σου.

Οι Γαλλίδες φημίζονται για το cool, ανεπιτήδευτο στυλ τους, που ανταποκρίνεται απόλυτα στο ανοιξιάτικο σκηνικό: ανάλαφρο, θηλυκό, με boho επιρροές και απλές γραμμές, είναι ότι καλύτερο για να υιοθετήσεις τον πρώτο επίσημο μήνα της άνοιξης. Υπάρχει, ωστόσο, και ένα fashion trick που χρησιμοποιούν τα french girls, από αυτά που θα μπορούσε να σου πει η μαμά ή η γιαγιά σου, για να δώσεις αέρα εξοχής στα σύνολα σου, με μια απλή κίνηση.


https://www.instagram.com/p/Ca2mc6dIrJk

Εάν , λοιπόν, ψάχνεις το νέο σου inspo τότε επένδυσε σε ένα πολύχρωμο, μεταξωτό ή satin φουλάρι. Εάν, μάλιστα, το budget σου είναι περιορισμένο, τότε σε ένα second hand μαγαζί θα βρεις πάρα πολλές και οικονομικές λύσεις, με αυθεντικό vintage style.

Εμείς, μελετώντας όλα τα νέα spring trends, σου δίνουμε 5 μοναδικές προτάσεις για να φορέσεις το μαντήλι σου την άνοιξη:

1. Γύρω από τον λαιμό, στο classic granny style.

2. Σε στυλ bandana, για αέρα από παλιό Hollywood.


https://www.instagram.com/p/CUp7jIPMBc6

3. Δεμένο σαν top, ένα look που είδες ήδη από το καλοκαίρι στους δρόμους.

4. Σαν ζώνη, γύρω από το blue denim σου.

5. Σαν τσάντα: το συγκεκριμένο trick απαιτεί κάποια δεξιοτεχνία και ένα μεγάλο μαντήλι. Δέστε σφικτά τις άκρες με κόμπους και βάλτε τα απαραίτητα μέσα.

Διαβάστε επίσης:

5 styling ideas για να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο την άνοιξη

Τι καπέλο να βάλεις; Τα statement head pieces επανέρχονται δυναμικά στην μόδα της άνοιξης