Τα ωραιότερα σύνολα για να φορέσεις το Πάσχα ό,τι και αν κάνεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα ωραιότερα σύνολα για να φορέσεις το Πάσχα ό,τι και αν κάνεις
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Κάνεις βαλίτσα και δεν έχεις ακόμη αποφασίσει τι θα πάρεις μαζί σου; Σου έχουμε τα πιο stylish σύνολα.

Μεγάλη Τρίτη σήμερα και αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποιον χωριουδάκι της ελληνικής υπαίθρου ή σε ένα από τα εκπληκτικά νησιά μας, τότε σίγουρα σήμερα-αύριο θα κάνεις τις βαλίτσες σου, για να βρεθείς και εσύ στην φύση. Αν πάλι μείνεις στην πόλη, τότε θα πρέπει να σχεδιάσεις τι θα βάλεις το Σαββατοκύριακο στο οικογενειακό τραπέζι ή τις βόλτες σου στην πόλη, όπως και αν επιλέξεις να περάσεις τις ημέρες του Πάσχα.

Όταν έρχεται στο νου μας το πασχαλινό styling, σκεφτόμαστε αυτόματα florals, pastel χρώματα και χαρούμενα prints, τα οποία και αντανακλούν το ελπιδοφόρο mood των ημερών, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και μπροστά μας ακολουθεί το καλοκαίρι. Μετά μάλιστα και τις μουντές ημέρες του χειμώνα, το χρώμα και τα λαμπερά outfits είναι μάλλον απαραίτητα για την διάθεση μας.

https://www.instagram.com/p/CbvXhX4oRuU

Όπως μας πληροφορούν οι μετεωρολόγοι ο καιρός θα είναι σύμμαχος μας, με τα outfits που θα βάλουμε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα να είναι ανάλαφρα και αέρινα. Μπορεί σε γενικές γραμμές να νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε ότι πιο bold και fun, αφού για δύο χρόνια στερηθήκαμε την χαρά της συγκεκριμένης γιορτής, όμως όταν πρόκειται να περάσουμε τρεις μέρες εκτός σπιτιού, καλό θα ήταν να ποντάρουμε σε κλασικά κομμάτια, με comfy γραμμές.

Τα πιο stylish outfits του Πάσχα, ότι και αν κάνεις φέτος.

Πριν περάσουμε στα σύνολα που συγκεντρώσαμε για εσένα και τις προτάσεις του fashion team του Queen.gr, ας δούμε κάποια γενικά πράγματα.

Αν επιλέξεις Πάσχα σε κάποιον κοντινό προορισμό, τότε βάλε στην βαλίτσα σου ένα denim παντελόνι, ένα wide leg pants σε basic απόχρωση και ένα κολάν, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Από πάνω μπορείς να παίξεις με τα tops, παίρνοντας μαζί σου ένα oversized πουκάμισο, ένα λεπτό πλεκτό σε γλυκιά pastel απόχρωση και t-shirts φυσικά, τα οποία θα φορέσεις από μέσα, αλλά και μόνα τους. Ένα αμάνικο puffer γιλέκο μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο, ενώ τα sneakers σου και ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες θα είναι αρκετά.

Σε περίπτωση που μείνεις στην πόλη, θα μπορέσεις να προσθέσεις ένα πιο glam αέρα στα looks σου, επιλέγοντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι platformed clogs ή strappy σανδάλια. Τα χρώματα μπορούν να γίνουν πιο bold και τα υφάσματα πιο πολυτελή, όπως και τα αξεσουάρ. Το σωστό mix and match είναι αυτό που θα δώσει ισορροπία στα outfits του Σαββατοκύριακου.

8 super Easter outfits για να πάρεις έμπνευση.

1. Wide leg παντελόνι + bra top + σακάκι σε έντονο χρώμα + sneakers

1650284122232-672446985-easter-looks-7.jpg

2. Λευκό παντελόνι + T-shirt με logo + jockey καπέλο + clogs

1650284134856-55558920-easter-looks-8.jpg

3. Maxi φούστα + boho πανωφόρι + tank top + slides

easter-looks-6.jpg

4. Denim παντελόνι + knitwear + loafers + δερμάτινο jacket

1650284165179-632751054-easter-looks-4.jpg

5. Athleisure shorts+ λευκό t-shirt + basic σακάκι + retro sneakers +αθλητικές κάλτσες

easter-looks-3.jpg

6. Floral midi φόρεμα + cropped cardigan + espadrilles

easter-looks-2.jpg

7. Tracksuit + πλεκτό + puffer γιλέκο + running sneakers

1650284319236-209079960-easter-looks-1.jpg

8. Stripped παντελόνι σε pastel + t-shirt + μαύρο σακάκι + sneakers + cross bag

1650284336223-127122868-easter-looks-5.jpg