Οδηγός αγοράς: Τα 14 καλύτερα φορέματα για την Ανάσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 14 καλύτερα φορέματα για την Ανάσταση
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Μήπως θα βγεις για ψώνια της τελευταίας στιγμής; Σου έχουμε τα ωραιότερα φορέματα!

Το φετινό Πάσχα θα επιστρέψουμε επιτέλους στις παλιές μας, καλές συνήθειες. Δηλαδή σε όλα αυτά τα έθιμα, τα οποία παλιότερα υποτιμούσες -παραδέξου το-, αλλά ,μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όλοι θέλουμε να ξαναζήσουμε το Πάσχα όπως του αξίζει.

Αυτό περιλαμβάνει εκδρομούλες στην εξοχή ή σε κάποιο νησάκι, έθιμα και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και την θρησκευτική πλευρά του πράγματος, την παρουσία μας δηλαδή στην εκκλησία, κυρίως για τους περισσότερους το βράδυ της Ανάστασης. Από μόνο του το Μεγάλο Σάββατο είναι μία μέρα γεμάτη λάμψη, στην καρδιά της άνοιξης και το outfit της βραδιάς θα πρέπει να είναι σε αντίστοιχο mood. Οπότε και η καλύτερη επιλογή είναι ένα ανάλαφρο και στυλάτο φόρεμα.

Οι επόμενες μέρες είναι κατεξοχήν οι μέρες που θα βγούμε για ψώνια, είτε επιλέξεις να βγεις για shopping και βόλτες στο κέντρο της πόλης, είτε κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά. Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε τα πιο stylish και ψαγμένα φορέματα της σεζόν.

spring-dresses-paris-look.jpg

Τι φόρεμα να βάλεις ανάλογα με το τι θα κάνεις φέτος το Πάσχα.

Και επειδή ξέρω ότι θα κυριαρχήσει ένα χάος στο μυαλό σου με το τι πρέπει να φορέσεις, ανάλογα με τον πασχαλινό προορισμό σου, έχουμε όλα τα styling tips που ψάχνεις. Αν είσαι στο γνωστό concept «Πάσχα στο χωριό», τότε η καλύτερη λύση είναι ένα midi ή και maxi φόρεμα με prints, είτε αυτό θα είναι florals, είτε paisleys, είτε και γεωμετρικά μοτίβα. Το πράσινο είναι ένα χρώμα star, που σίγουρα ταιριάζει σ εένα σκηνικό χωριού, αλλά γενικά μείνε σε basic αποχρώσεις. Ένα neon φούξια θα ήταν για παράδειγμα μάλλον υπερβολικό. Αν τώρα μιλάμε για ένα νησί του Αιγαίου, ε τότε πόνταρε σε αέρινα υφάσματα και cut outs σχέδια, που παραπέμπουν σε καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Car40VAoFRq

Για όσες μείνουν στην πόλη, το look της Ανάστασης μπορεί να είναι πιο glam με ένα maxi slip dress σε bold απόχρωση. Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο μοντέρνο φόρεμα σε 00s style, το οποίο θα φορέσεις και στις βραδινές εξόδους σου την υπόλοιπη άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CcZFNaavJD8

Best buys: