5+1 last minute σύνολα για την ημέρα του Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 last minute σύνολα για την ημέρα του Πάσχα
VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Μεγάλο Σάββατο και εσύ ακόμη δεν έχεις αποφασίσει το αυριανό outfit; Έχουμε την λύση!

Αν είσαι φανατική του Queen.gr θα με ακούσεις(δηλαδή θα με διαβάσεις), να σου λέω ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα looks σου στην τύχη, δηλαδή καλό θα ήταν να προγραμματίζεις τα outfit της κάθε μέρας από το βράδυ. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πιο stylish γυναικών. Ειδικά, όταν πρόκειται για περιστάσεις γιορτών, όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, που θα δεις φίλους, οικογένεια και αγαπημένους, καλό θα ήταν να μην τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή.

Και το τι θα φορέσεις την Κυριακή του Πάσχα είναι μάλλον πιο σημαντικό από ότι φαντάζεσαι, αφού μέσα στα τόσα πράγματα που θα θέλεις να κάνεις, ας μην περιλαμβάνεται και το look της ημέρας, το οποίο θα πρέπει να είναι άνετο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό και stylish. Για να μην καταλήξεις με ένα κολάν ή μία φόρμα και ένα hoodie, ακολούθησε τις παρακάτω προτάσεις.

Από ότι φαίνεται ο καιρός θα είναι και αύριο σε ανοιξιάτικο mood, με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι έχουμε το περιθώριο να βάλουμε κάτι ανάλαφρο και fun. Φροντίσαμε, φυσικά, τα περισσότερα στοιχεία να είναι items που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας, αφού είναι μάλλον αργά για shopping.

Τα 5+1 καλύτερα last minute outfits για την ημέρα του Πάσχα.

1. Μαύρο παντελόνι + λευκό tank top + κοντομάνικο πουκάμισο + flip flops: Εύκολο και άνετο, βγάζει έναν γιορτινό αέρα με το πουκάμισο, αλλά οι σαγιονάρες, ένα ζευγάρι που θα δούμε πολύ φέτος το καλοκαίρι, είναι αυτές που απογειώνουν το styling.

last-minute-easter-looks-4.jpg

2. Co-ords + πολύχρωμα sneakers: Ένα σετάκι με παντελόνι και μπλούζα σε μαλακή ποιότητα και neutral απόχρωση είναι ιδανικό για την ημέρα. Σίγουρα έχει κάτι παρόμοιο σε rib ή σε κάποια ελαφριά πλέξη από το πορηγούμενο quarantine life σου. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι fun sneakers.

last-minute-easter-looks-3.jpg

3. Romantic φόρεμα + loafers+ καλτσάκια: Αν θες να βάλεις φόρεμα, επέλεξε ένα άνετο φαρδύ κομμάτι, πάνω από το γόνατο σε vivid ανοιξιάτικο print. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι loafers και κοντά καλτσάκια που θα το κάνουν πιο ενημερωμένο.

last-minute-easter-looks-2.jpg

4. Wide leg παντελόνι + cropped top + slides + τζιν μπουφάν: Το συγκεκριμένο look είναι για τους οπαδούς του minimal. No mass no fuss!

last-minute-easter-looks-5.jpg

5. Maxi φούστα + oversized πουκάμισο + flats: Αν είναι να φορέσεις μία φούστα την συγκεκριμένη μέρα, ε τότε πρέπει να είναι maxi. Αν έχεις μία τζιν φούστα ή κάποιο άλλο ελαστικό items, τότε είσαι στο σωστό δρόμο. Ένα φαρδύ πουκάμισο φορεμένο από έξω και ένα ζευγάρι ενημερωμένα flats, όπως μπαλαρίνες ή slingbacks, είναι μία πιο elegant εκδοχή.

last-minute-easter-looks-6.jpg

6. Printed ελαστικό παντελόνι + ρομαντικό top + velcro sandals: Σε αυτό το outfit πόνταρε στα prints. Ένα καρό ή ριγέ παντελόνι ταιριάζει ιδανικά με τα ρομαντικά tops σου. Ξέρεις, αυτά με τα φουσκωτά μανίκια, τους γιακάδες και το κρουαζέ fit.

last-minute-easter-looks-7.jpg