Skirt issue: Tα 10 πιο φρέσκα σύνολα για να βάλεις τώρα την φούστα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Skirt issue: Tα 10 πιο φρέσκα σύνολα για να βάλεις τώρα την φούστα σου

Οι φούστες μπορούν να γίνουν το αγαπημένο σου item για αυτή την άνοιξη. 10 υπέροχα outfits για να πάρεις ιδέες!

Μπορεί η άνοιξη να είναι στην ουσία η αγαπημένη μας εποχή, αφού σηματοδοτεί την αλλαγή της σεζόν και την έλευση του καλοκαιριού, ωστόσο όλα τα κορίτσια που αγαπάμε την μόδα θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι επίσης και η εποχή που μας ταλαιπωρεί περισσότερο από όλες στο styling.

Γιατί όπως και να το κάνουμε η άνοιξη, και ειδικά η φετινή άνοιξη, είναι η περίοδος που ξαναρχίζουμε τις εξόδους μας και όλες τις εξωτερικές μας δραστηριότητες. Έτσι ψάχνεις ένα σύνολο, που να μπορεί εύκολα να φορεθεί στο γραφείο και τις πρωινές σου δουλειές, αλλά και να σε συνοδέψει στα early drinks με τις φίλες σου στο αγαπημένο σου μπαράκι.

https://www.instagram.com/p/CdZBdT2v5NJ

Οι φούστες, ότι σχέδιο και αν επιλέξεις, είναι η καλύτερη λύση στο συγκεκριμένο στυλιστικό trivial. Προσωπικά, ήμουν από τις γυναίκες που άργησα μάλλον να καταλάβω την αξία της φούστα στην ντουλάπα μου. Την θεωρούσα δύσκολη και άβολη(προφανώς επιεδή φρόντιζα να αγοράζω όλα τα λάθος σχέδια για το στυλ μου!), αλλά από την στιγμή που μπήκε στην ζωή μου η πρώτη midi floral φούστα με το γνωστό front slit ήταν έρωτας κεραυνοβόλος.

skirts-spring-12.jpg

Τα τελευταία χρόνια οι φούστες όπως και τα φορέματα, έχουν έρθει δυναμικά στο επίκεντρο και σε πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει και τα high lights των συλλογών, όπως οι low rise Miu Miu micro mini φούστες, αλλά και οι Prada skirts με την ουρά παό ταφτά. Φέτος είχαν πραγματικά την τιμητική τους με τους σχεδιαστές να δημιουργούν statement styles που αξίζουν την προσοχή σου. Γενικότερα κινήσου στα άκρα, αφού η μόδα επιτάσσει είτε τις super maxi φούστες, βλέπε Acne Studios, είτε mini, με διαφορετικά fits και υλικά.

Αφού, λοιπόν, δεις και επαναξιολογήσεις τις ήδη υπάρχουσες φούστες της ντουλάπας σου, ήρθε η ώρα να τις απογειώσεις σύμφωνα με τα trends της σεζόν, κάνοντας το πιο δημιουργικό styling. Παρακάτω 10 inspiring outfits για σένα.

10 elevated σύνολα με φούστες για να αντιγράψεις τον Μάιο

Micro mini φούστα + cropped πουκάμισο + σακάκι + sneakers

skirts-spring-11.jpg

Low rise φούστα + animal printed top + mules

skirts-spring-3.jpg

Plisse midi φούστα + πλεκτό γιλέκο + metallic sandals

skirts-spring-9.jpg

Mini φούστα + μαρινιέρα + σακάκι + clogs

skirts-spring-2.jpg

Satin skirt + πουκάμισο + sling backs + shopper τσάντα

skirts-spring-8.jpg

Maxi denim φούστα + cut out top + cross body τσάντα

skirts-spring-10.jpg

Crochet φούστα + ασορτί top + καλτσάκια + loafers

skirts-spring-6.jpg

Mini μαύρη φούστα + πλεκτό αμάνικο top + platformed loafers + mini bag

skirts-spring-4.jpg

Maxi plisse φούστα + σακάκι + ψάθινο καπέλο + mary janes

skirts-spring-5.jpg

Tennis skirt + polo μπλουζάκι + sweater δεμένο στην μέση + sneakers

skirts-spring-7.jpg