Οδηγός αγοράς: 8 μοναδικά φορέματα για σένα που σου αρέσει να τονίζεις την μέση σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 8 μοναδικά φορέματα για σένα που σου αρέσει να τονίζεις την μέση σου

Τα πιο stylish κομμάτια της αγοράς γεμάτα θηλυκότητα!

Η γυναικεία μέση είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του σώματος μας. Ένα από τα πιο όμορφα parts της θηλυκής σιλουέτας, σύμβολο χάρης και ομορφιάς ανά τους αιώνες. Υπάρχει ένα κομμάτι της μόδας που έχει στραφεί στα oversized loose σχέδια και τις χαλαρές γραμμές, που είναι υπέρ της μη καταπίεσης του σώματος. Φυσικά, κάποια θα μου πει ότι το να τονίσεις το σώμα σου με ένα ρούχο που αγαπάς δεν είναι καταπίεση, οπότε καταλήγουμε και πάλι στην ελευθερία της επιλογής που έχει κάθε γυναίκα να φοράει ότι -και μόνο ότι- θέλει.

Η στενή μέση ήταν διαχρονικά ένα spot του γυναικείου σώματος που οι juicy γυναίκες συνήθιζαν να τονίσουν, βλέπε την απόλυτη θεά του σινεμά Sophia Loren, την Merilyn Monroe και την Brigitte Bardot. Η εικόνα τους με φορέματα και φούστες που σφίγγουν γύρω από την μέση έχει χαρακτεί βαθιά στο δικό μας μυαλό, αλλά και στην κορυφή των απόλυτων φετίχ του ανδρικού σύμπαντος.

Σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή των styling tips, μακριά από τις απόψεις περί του τι είναι ή θεωρείται θηλυκό, να πούμε ότι η ανάδειξη της μέσης είναι ένα styling trick που κολακεύει κάθε γυναίκα. Είσαι petite; Η στενή μέση θα σε κάνει να δείχνεις πιο feminine. Είσαι juicy; Τότε οι καμπύλες θα απογειωθούν με ένα μικρό ζωνάκι γύρω από το αγαπημένο σου φόρεμα.

dresses-waste-(1).jpg

Γιατί, όμως, να πρέπει να καταφύγεις σε διάφορα «κολπάκια», ενώ μπορείς με ένα και μόνο item να κάνεις την σιλουέτα σου πιο θελκτική από ποτέ; Επένδυσε στο σωστό φόρεμα με fit που να αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο. Έχε στο νου σου ότι ένα φόρεμα μπορεί να τονίσει την μέση σου με πολλούς τρόπους.

dresses-waste-(3).jpg

Αρχικά, υπάρχουν τα all time classic φορέματα με ενσωματωμένο ζωνάκι που κάνουν την δουλειά τους μια χαρά. Τα κρουαζέ fits είναι επίσης μία πολλύ όμορφη και διαχρονική επιλογή, που αγαπά το γυναικείο σώμα. Φέτος, με βάση και τις τάσεις που έχουμε δει ένα φόρεμα με στενή μέση θα είναι ίσως το πρώτο πράγμα που θα βρεις στις συλλογές των αγαπημένων σου brands. Τα cut outs είναι ένα δυνατό trend, που πρωταγωνιστεί την άνοιξη, και μπορεί να τονίσει το σημείο που θέλεις με κομψό και συνάμα sexy τρόπο.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο όμορφα items της αγοράς για feminine chic εμφανίσεις.

Editor's choices: