10 super fashionable σύνολα με σαγιονάρες για το casual τριήμερο που έρχεται

Ναταλία Κατσακιώρη
10 super fashionable σύνολα με σαγιονάρες για το casual τριήμερο που έρχεται
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Το πιο άνετο flat παπούτσι του καλοκαιριού, σε 10 απίθανους συνδυασμούς για να μην βάλεις κανένα άλλο ζευγάρι στην βαλίτσα σου.

Μήπως ετοιμάζεσαι για το τριήμερο; Και μήπως σήμερα θα κλείσεις συμπτωματικά και βαλίτσα; Μην ανησυχείς καθόλου, αφού αυτή την φορά θα έχεις και extra χώρο στις αποσκευές σου, χάρη στις super συμβουλές του fashion team του Queen.gr, αφού δεν θα χρειαστείς να πάρεις μαζί σου πάνω από ένα και μοναδικό ζευγάρι παπούτσια: τις σαγιονάρες σου.

Σαγιονάρες ή flip flops, πριν αρχίσεις τα «μα καλά θα κυκλοφορώ με τις παντόφλες;», να σου θυμίσω ότι φέτος τα flip flops, η απόλυτη τάση των 90s και 00s, επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο, με πολλά luxury brands (βλέπε Coperni) να έχουν συμπεριλάβει τις σαγιονάρες στις συλλογές του, δίνοντας τους μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάτι που αντιλήφθηκαν, φυσικά, όλα τα αγαπημένα μας fashion girls, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid, οι οποίες βέβαια προτιμούν την platformed εκδοχή τους.

https://www.instagram.com/p/Cb0rF7wP9go

Και εδώ αρχίζει το μεγάλο ζήτημα του τι σαγιονάρες να βάλω φέτος: platformed, δερμάτινες ή casually μαύρες απλές ελαστικές σαγιονάρες, αν ακολουθήσεις κάποιο από τα παρακάτω σύνολα, το look σου θα δείχνει πιο cool και παράλληλα stylish από ποτέ.

10 outfits για flip flop lovers:

Προσωπικά αγαπώ και πιστεύω πως οι απλές μαύρες σαγιονάρες μας, είναι το πιο διαχρονικό flat της ντουλάπας μας. Ήδη από την περσινή εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη τα scandi girls απέδειξαν ότι οι σαγιονάρες θα είναι το νέο θέμα των καλοκαιρινών συλλογών, κάτι που βλέπουμε φέτος και στο street style. Αυτές τις μέρες λοιπόν που θα είσαι στην θάλασσα, εκμεταλλεύσου τον χώρο της βαλίτσας σου για τα αγαπημένα σου ρούχα και άσε τα παπούτσια στο σπίτι.

Έχε στο μυαλό σου ότι τα flip flops ταιριάζουν με cool styling και κομμάτια που έχουν αέρα και ελευθερία στην κίνηση. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά τα romantic φορέματα σου, με τα puffy μανίκια και τους ωραίους γιακάδες τους, αλλά και ένα maxi slip dress σε silky υφή. Επίσης, με τις σαγιονάρες σου πάνε εκπληκτικά και όλες οι loose φούστες του καλοκαιριού, που με ένα bra top και ένα πουκάμισο από πάνω μπορούν να γίνουν ένα stylish look για μία έξοδο για φαγητό. Αν είσαι fan ων παντελονιών, τότε πήγαινε σε ένα outfit με βερμούδα ή σε ένα low rose 00s παντελόνι που να φτάνει μέχρι το πάτωμα. Γενικά το μήκος και τα φαρδιά μπατζάκαι τους πάνε πολύ.

Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ, κρατώντας την παλέτα των χρωμάτων σε basic μονοπάτια και θα είσαι η πιο stylish παρουσία και αυτό το τριήμερο.