Αυτό είναι το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να σετάρεις το bikini σου σύμφωνα με τη Hailey Bieber

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να σετάρεις το bikini σου σύμφωνα με τη Hailey Bieber

Less is more: μόνο αυτό το item αρκεί για ένα στυλάτο look παραλίας.

Αν ακολουθείς και εσύ στο Instagram τη Hailey Bieber, τότε θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει την αγάπη της για την θάλασσα και τα συχνά ταξίδια που φροντίζει να κάνει σε εξωτικούς προορισμούς μαζί με τον Justin Bieber, φυσικά. Το προφίλ της είναι γεμάτο με καλοκαιρινά, sunkissed look από την παραλία, που σίγουρα θα σου τραβήξουν το βλέμμα στο πρώτο κιόλας σκρολ.

Η Hailey έχει τον τρόπο να κάνει κάθε εμφάνιση της στην παραλία τέλεια, και αυτό σημαίνει ναι μεν stylish και fashionable, αλλά παράλληλα cool και χαλαρό, όπως αρμόζει σε ένα look παραλίας. Υπάρχει, ωστόσο, ένας συγκεκριμένος συνδυασμός που η Hailey προτιμά συχνά και κάθε φορά γίνεται viral. Ευτυχώς, για εμάς είναι τόσο απλός, που μπορούμε να τον αντιγράψουμε πανεύκολα με δύο και μόνο items: το bikini μας και ένα bucket hat.

H ίδια φαίνεται πως έχει μία αρκετά πλούσια και ενημερωμένη συλλογή από bucket hats, από ένα απλό, κλασικό μαύρο και beige, μέχρι crochet και ψάθινα buckets με ιδιαίτερες υφές, χρώματα, ακόμη και prints. Φροντίζει, μάλιστα, να τα συνδυάζει με ανατρεπτικό τρόπο, μπλέκοντας τα διάφορα σχέδια και τις αποχρώσεις μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CRhBo8DLDDk

Get inspired: το πιο cool look παραλίας με ένα και μόνο αξεσουάρ!

Εκτός από το mix and match που φροντίζει να κάνει, η Hailey συμπληρώνει τις περισσότερες φορές αυτό το τόσο απλό beach look με statement παντόφλες σε fluo χρώματα ή flat σανδάλια για τη θάλασσα, αλλά και με εκκεντρικά κοσμήματα. Το αγαημένο της τελευταία φαίνεται πως είναι τα body chains, οι μεγάλες δηλαδή αλυσίδες που φοριούνται από το λαιμό και φτάνουν μέχρι το στήθος και τη μέση. Εναλλακτικά εσύ μπορείς να δοκιμάσεις το κλασικό σου layering με τα αγαπημένα σου κολιέ.

Το δικό μου favorite Hailey look παραλίας και προσωπικό μου inspo για το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο της outfit με το μπλε ρουά bikini τριγωνάκι και το κλασικό μαύρο bucket hat. Τέλεια απλή γραμμή bikini με μικροσκοπικά κορδονάκια και ένα απλό καπέλο, που θα με κρατήσει ασφαλή από τον ήλιο. Εγώ διάλεξε το επόμενο beach look μου, εσύ;

haileybieber-(6).jpg