Anti-skinny trend: Οι πιο stylish συνδυασμοί που κάνουν τώρα οι Γαλλίδες με το αγαπημένο τους denim

Ναταλία Κατσακιώρη
Anti-skinny trend: Οι πιο stylish συνδυασμοί που κάνουν τώρα οι Γαλλίδες με το αγαπημένο τους denim
Photo Credit: Gianluca Senese/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, όμως το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι είναι πάντα επίκαιρο.

Οι γυναίκες έχουμε πάθος με τα τζιν παντελόνια μας. Αμέσως μετά τα παπούτσια (οκ, και το άρωμα μας), πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη fashion εμμονή μας και αυτό γιατί μέσα σε ένα τζιν παντελόνι έχουμε περάσει τη ζωή μας, κυριολεκτικά. Και θα συνεχίσουμε να την περνάμε, αφού οι τάσεις στα παντελόνια μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά υπάρχει και αυτό το ένα διαχρονικό σχέδιο, που δεν θα φύγει ποτέ από τη ζωή μας. Πέρυσι, βάλαμε με μανία τα wide leg denims. Άλλες επιλέξαμε τις πιο ιδιαίτερες εκδοχές τους με τεράστια, edgy μπατζάκια και άλλες ακολούθησαν πιο safe μονοπάτια. Φέτος, μπήκαν στη ζωή μας τα cargo και τα low rise σχέδια, ενώ άρχισαν να επανέρχονται και τα skinny jeans.

Τα εφαρμοστά, skinny παντελόνια έχουν, φυσικά, φανατικό κοινό, ακόμη και στα denims, αλλά είναι γεγονός ότι δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ αγαπημένα μας. Και τα french girls, δηλαδή οι Γαλλίδες, μπορούν να σου αιτιολογήσουν το γιατί. Ο κύριος λόγος είναι η άνεση και ο δεύτερος το versatility, δηλαδή το πόσο διαχρονικό μπορεί να είναι ένα τζιν παντελόνι. Για αυτό και στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας θα δεις να κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο denim fit: το κλασικό ίσιο τζιν παντελόνι. Με ψηλή μέση, εφαρμόζει τέλεια στους γοφούς και ανοίγει από το γόνατο και κάτω, εξισορροπώντας τον όγκο του γυναικείου σώματος.

french_girls_jeans-(3).jpg

Συνδυάζεται εξίσου εύκολα με όλα τα στυλ παπουτσιών, από μπότες και μποτάκια, μέχρι loafers, γόβες, μπαλαρίνες και strappy sandals. Είναι ένα καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείς να προσαρμόσεις κάθε στυλ και έχω να σου αποκαλύψω και ένα μικρό μυστικό, που ακολουθούν πάντα οι Γαλλίδες, όταν ψωνίζουν ένα καινούργιο denim παντελόνι: επιλέγουν ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράνε, για να του δώσουν μια baggy, χαλαρή γραμμή, η οποία απογειώνει το coolness. Αν θες να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ, δες πώς συνδυάζουν το straight leg denim τους τώρα οι Γαλλίδες.

french_girls_jeans-(5).jpg
french_girls_jeans-(2).jpg

4 τρόποι να φορέσεις το ίσιο σου denim παντελόνι, όπως τα french girls: