5+1 outfits με το αγαπημένο καρό σακάκι για να αξιοποιήσεις τα staples της ντουλάπας σου

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 outfits με το αγαπημένο καρό σακάκι για να αξιοποιήσεις τα staples της ντουλάπας σου

Το πιο εύκολο item για να συνδυάσεις πάνω από τα καθημερινά σου πουλόβερ και hoodies.

Είχα σοκαριστεί, όταν μικρότερη πάνω σε μία γνωριμία και μια επακόλουθη συζήτηση που είχα με έναν άνθρωπο της μόδας, ο οποίος τύχαινε να έχει ενεργό ρόλο στη δημιουργία της συλλογής γνωστού οίκου, μου είχε πει μεταξύ άλλων, ότι οι τάσεις εξαρτώνται σε ένα μεγάλο βαθμό και από το τι διαθέσιμα πανιά, aka υφάσματα, έχει το κάθε maison από προηγούμενα χρόνια. Και κάπου εκεί ξεκινώντας το ταξίδι στο πώς φτιάχνεται πράγματι ένα ρούχο, ακόμη και αν αυτό είναι ένα designer item, απομυθοποιείς πολλά πράγματα. Γιατί, όμως, το αναφέρω τώρα; Γιατί ήταν εκείνη η χρονιά, που το καρό είχε κατακλύσει και πάλι τα καταστήματα και τους δρόμους, και κάπως έτσι φέτος σκέφτηκα και πάλι, αν τελικά το stock σε καρό είναι άπειρο.

checked_blazer_outfits-(8).jpg

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το καρό ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μου prints και θα εξακολουθεί να είναι, κυρίως γιατί η retro classic αισθητική του είναι αξεπέραστη. Φέτος, είναι περισσότερο συνυφασμένο με την επιστροφή του preppy look, το μαθητικό/κολεγιακό στυλ, που επανήλθε δυναμικά, αλλά προσωπικά προτιμώ πάντα να το βλέπω σαν ένα μοτίβο της ίδια της ζωής μας. Γραμμές που μπλέκονται μεταξύ τους σε διάφορα χρώμα και σχηματίζουν τετραγωνάκια, τι ποιο stylish; Το πρώτο, λοιπόν, καρό κομμάτι που έχουμε στη ντουλάπα μας, και αν δεν έχεις πρέπει να αποκτήσεις είναι το καρό σακάκι.

5+1 σύνολα με σακάκι που θα ανεβάσουν το φθινοπωρινό styling σε άλλο επίπεδο

https://www.instagram.com/p/CjK6UmBorAT

Το ίδιο το καρό σακάκι, αν και ακούγεται μονοδιάστατο, η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές εκδοχές. Σε σχέδια, patterns, χρώματα και στυλ. Ξεκινάμε από τα κλασικό, ανδρόγυνο καρό σακάκι σε ασπρόμαυρο ή γκρι, περνάμε στο δικό μας αγαπημένο oversized, καρό με τα μεγάλα τετράγωνα και τους loose ώμους και καταλήγουμε στο tweed, καρό σακάκι, εμπνευσμένο από τον οίκο Chanel, που είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα, όποια και αν είναι η ηλικία της. Καρό σακάκι, λοιπόν, σίγουρα έχεις. Αλλά πώς θα το φορέσεις μέσα στο φθινόπωρο, αξιοποιώντας και όλα τα υπόλοιπα staples της ντουλάπας σου; Η απάντηση παρακάτω.

Τα 6 outfits που επιλέξαμε για αυτή την εβδομάδα: