Οδηγός αγοράς: Τα cozy κομμάτια που χρειάζεσαι τώρα στη ντουλάπα σου για ένα Δεκέμβριο με στυλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα cozy κομμάτια που χρειάζεσαι τώρα στη ντουλάπα σου για ένα Δεκέμβριο με στυλ
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Γιατί τα πλεκτά και τα χοντρά υφάσματα είναι το must της σεζόν. 

Μπήκαμε στις πρώτες εβδομάδες που ο καιρός έχει γίνει χειμωνιάτικος και η αλήθεια είναι, ότι μετά τον πρώτο ενθουσιασμό πως ήρθε ο χειμώνας και το x-mas mood, ξεκίνησαν οι γκρίνιες για το κρύο και το πόσο τελικά δυσκολέυει τη ζωή μας. Ειδικά, τα κορίτσια που αγαπάμε τη μόδα έχουμε συχνά δεύτερες σκέψεις για την περίοδο του χειμώνα, γιατί πολλές φορές η ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και το στυλ χάνεται. Και μάλιστα πολύ εύκολα.

Προσωπικά, δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος της ζέστης και δεν αγαπώ ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αν εξαιρέσει κανείς εκείνες τις πολυπόθητες μέρες της άδειας (και τη μειωμένη κίνηση στους δρόμους). Αν το καλοσκεφτείς, επίσης, κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχεις την απόλυτη ευκαιρία να ντυθείς ακόμη πιο κομψά, αξιοποιώντας όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου, χωρίς περιορισμούς. Με το layering.

cozy_items-(4).jpg
cozy_items-(7).jpg

British Fashion Awards 2022: Η Florence Pugh και η Rita Ora ήταν οι red goddesses της βραδιάς

Επειδή, όμως, παρόλες τις προσπάθειες μου να σε πείσω για τα θετικά του χειμώνα στη fashion ζωή σου, σίγουρα θα έχεις στο μυαλό σoυ όλες εκείνες τις δυσκολίες του να ντυθείς κομψά μια μέρα με βροχή και χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς να μοιάζεις λίγο-πολύ σαν να έχεις τυλίξει γύρω σου το πάπλωμα σου, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να δημιουργείς μια wish list με τα cozy κομμάτια της σεζόν.

cozy_items-(5).jpg
cozy_items-(1).jpg

Fashion review 2022:Η Bella Hadid, η τσάντα-περιστέρι και η Miu Miu στην ετήσια ανασκόπηση του Lyst

Γιατί αγαπάμε τα λαμπερά looks των γιορτών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα τα χρειαστείς ιδιαίτερα μετά τις ημέρες των γιορτών, εκτός και αν τα προσθέσεις με ένα δημιουργικό τρόπο στα casual σύνολα σου (που θα το δούμε μαζί μετά τις γιορτές). Το θετικό είναι ότι τα πλεκτά είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το ίδιο και τα hoodies και τα cozy αξεσουάρ. Ειδικά στην κατηγορία knitwears θα βρεις από κομψά φορέματα, μέχρι ζακέτες και σκουφάκια ή κασκόλ. Τα fluffy καπέλα θα φέρουν ένα Y2K αέρα στο στυλ σου, ενώ οι χοντρές κάλτσες σε x-mas mood είναι επίσης must.

Τα best buys σου: