Οδηγός αγοράς: Οι sparkly τσάντες που θα κρατήσουμε τις γιορτές θα κλέψουν την παράσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι sparkly τσάντες που θα κρατήσουμε τις γιορτές θα κλέψουν την παράσταση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Εσύ διάλεξες τι τσαντάκι θα κρατήσεις στο ρεβεγιόν; Όπου και αν καταλήξεις, just make it fancy.

Μέσα στη γενικότερη τρέλα των γιορτών με όλα αυτά τα outfits να προετοιμάσουμε, πολλές φορές μπερδεύουμε κάπως τα αξεσουάρ μας. Κυρίως, γιατί τα ξεχνάμε, τα αφήνουμε στην άρκη και τελευταία στιγμή καταλήγουμε με την καθημερινή μας shoulder bag ανά χείρας ή με το κλασικό clutch, που έχουμε φορέσει σε όλους τους γάμους της σεζόν. Ξέρεις ποιο λέω, το μαύρο αυτό φάκελο, που ναι μεν πάει με όλα, αλλά σίγουρα δεν είναι το item που θα απογειώσει μία εμφάνιση.

Φέτος, μην κάνεις το ίδιο λάθος και φρόντισε από νωρίς να βάλεις στη wish list των γιορτών και ένα τσαντάκι, που θα κρατήσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το φαινόμενο της it bag και την τρελή άνοδο στις πωλέσεις των designer bags, οπότε έχεις πάρει μία γεύση από τα πιο δημοφιλή σχέδια, που κυκλοφορούν. Η πιο πρακτική λύση είναι σίγουρα ένα μικρό μέγεθος μιας shoulder bag, που μπορεί να χωρέσει το κάτι παραπάνω. Μετά περνάμε στις hand bags και τελειώνουμε με τις tini tiny τσάντες, που χωράνε μόνο το κραγιόν σου. Προσωπικά είναι και οι αγαπημένες μου για τα φετινά Χριστούγεννα, γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι, όταν είσαι έξω δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Ας αφήσουμε τα κινητά για λίγο στην άκρη.

x-mas_bags-(2).jpg

Τα sparkly σχέδια είναι must. Παγιέτες, κρύσταλλα, ημιπολύτιμες και πολύτιμες πέτρες, φτερά, strass και trucks, αλλά και κρόσσια και πέρλες έχουν προστεθεί στα πιο δημοφιλή και αγαπημένα σχέδια μέχρι στιγμής.

Τα must have αξεσουάρ που μπορούν να σώσουν το γιορτινό σου look με μία κίνηση

x-mas_bags-(1).jpg
x-mas_bags-(3).jpg

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αν δεν αγαπάς την υπερβολή, δεν έχεις και επιλογές. Ένα item σε έντονο χρώμα, ένα ένα ιδιαίτερο υλικό, όπως το βελούδο ή τα μεταλλικά δέρματα και το croco, μπορούν να γίνουν ιδανικές εναλλακτικές για τη βραδιά του ρεβεγιόν, έχοντας έτσι επενδύσει και σε μια επιλογή που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις πιο εύκολα μετά τις γιορτές. Γιατί δεν θέλουμε να αγοράζουμε πια κομμάτια, που θα κλείσουμε στη ντουλάπα μας.

Οι καλύτερες χριστουγενιάτικες αγορές: