Πώς να ντυθώ στο κρύο; Τα πιο inspiring σύνολα για να μην χάσεις το στυλ σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να ντυθώ στο κρύο; Τα πιο inspiring σύνολα για να μην χάσεις το στυλ σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Η θερμοκρασία μπορεί να έπεσε, όχι όμως και η διάθεση μας. Τα καλύτερα outfits για να βγεις τη βόλτα σου στη γιορτινή πόλη.

Στην Ελλάδα είναι η αλήθεια δεν έχουμε συνηθίσει το κρύο και το σλόγκαν «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» μάλλον ισχύει τελικά, αν λάβει κανείς υπόψη του την πορεία του καιρού, με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή μόνο για περίπου δύο μήνες, συνήθως το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Ο Δεκέμβριος ήταν σχεδόν ανοιξιάτικος, κρατώντας το κρύο για αυτή την εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάτι που μας βάζει λίγο πιο βαθιά στο Christmas mood, αλλά από την άλλη μας κάνει και να ανησυχούμε λίγο.

outfits_cold-(4).jpg

Η ανησυχία μας οφείλεται κυρίως σε όλα εκείνα τα σύνολα που είχαμε υπολογίσει να φορέσουμε τις μέρες των γιορτών και το κρύο σίγουρα μας το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά, εγώ θα σου πω ότι μπορείς να είσαι απόλυτα stylish και polished, αν αυτό είναι το στυλ σου, ακόμη και με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Στηρίξου στο τρίπτυχο πανωφόρι, αξεσουάρ, παπούτσια και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Οδηγός αγοράς:Οι πιο stylish πιτζάμες για σένα που θες να περάσεις τις γιορτές στο κρεβάτι σου

https://www.instagram.com/p/ClwjubGthph

Τα σωστά αξεσουάρ θα σώσουν τα looks σου.

Όπως καταλαβαίνεις το πανωφόρι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των εμφανίσεων μας τις ημέρες με κρύο. Αν έχεις γούνα, τότε είναι η στιγμή να την αξιοποιήσεις. Μακριά ή κοντή μια γούνα μπορεί να κάνει και το πιο απλό σύνολο luxurious και μοναδικό. Το ίδιο ισχύει και για τα πολύχρωμα ή printed πανωφόρια. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι ένα patchwork παλτό ή ένα duvet coat, δηλαδή ένα παλτό σε στυλ πάπλωμα με ρομαντικά λουλούδια, που είναι λίγο πιο ιδιαίτερο από ένα απλό puffer jacket.

Paris-HC-str-S22-0160.jpg

Σημαντικά είναι και τα ζεστά παπούτσια με τις μπότες και τα μποτάκια να έχουν την τιμητική τους. Αλλά αυτά που μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα outfit είναι τα αξεσουάρ. Καπέλα και σκουφάκια έρχονται στο προσκήνιο με cozy υφές και πρακτικό πνεύμα. Το ίδιο ισχύει και για τα γάντια, αλλά και τα κασκόλ. Οι χοντρές κάλτσες και τα καλτσάκια είναι μεγάλη τάση, αυτό το ξέρεις. Χρησιμοποίησε τα, λοιπόν, τις μέρες με κρύο, για να φορέσεις ένα extravagant ζευγάρι παπούτσια και θα είσαι ζεστή και ultra fashionable με μία κίνηση.

Follow the lead: