Midi φούστα + πουλόβερ: Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να φορέσεις την πρώτη εβδομάδα του χρόνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Midi φούστα + πουλόβερ: Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να φορέσεις την πρώτη εβδομάδα του χρόνου
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί οι μέρες ανάμεσα στις γιορτές θέλουν άνεση και στυλ. Έχουμε το combo που μπορείς να δημιουργήσεις με τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Μέχρι και την ημέρα των Φώτων οι περισσότεροι είμαστε ακόμη σε x-mas mood, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πήραν την άδεια τους μετά την Πρωτοχρονιά. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μετά τα ρεβεγιόν και ένα μήνα γεμάτο από εξόδους και parties το μόνο που θέλουμε είναι να ξαναβρούμε άμεσα το ρυθμό μας και την άνεση μας. Και αυτό γιατί η μόδα μας έχει «κακομάθει» τα τελευταία χρόνια, και καλά κάνει, βάζοντας πάνω από όλα την πρακτικότητα, που μπορεί να ακολουθήσει και το elegance, όπως αποδείχτηκε.

Οι φούστες είναι το απόλυτο item της σεζόν. Μετά από πολλά χρόνια, που τα παντελόνια μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας και ήταν συνώνυμα των everyday looks μας, οι φούστες κατάφεραν να έρθουν δυναμικά στο προσκήνιο και να κατακλύσουν το street style. Έχουμε τις micro mini φούστες αλλά και τις maxi, που ήταν και οι πιο relevant εκδοχές της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά το midi θα είναι πάντα το πιο βολικό μήκος. Επίσης, οι πιο πολλές φούστες που έχουμε είναι σε midi γραμμή, οπότε φυσικά και θα τις αξιοποιήσουμε ανεξάρτητα από τις τάσεις της κάθε σεζόν, που έρχονται και φεύγουν.

https://www.instagram.com/p/Cm8y12PBWIs

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το 2023 επιβεβαιώνουν το φαινόμενο των it bags

Έχει μπει ο Ιανουάριος και εμείς θέλουμε ένα σύνολο, που να μπορεί να σταθεί εύκολα στο γραφείο, αλλά και σε μια έξοδο ή ένα κάλεσμα για φαγητό ή ποτό, που δεν θα λείπουν αυτή την εβδομάδα. Το combo midi φούστα και πουλόβερ είναι η ιδανική επιλογή. Γιατί είναι άνετο και κομψό, αλλά και cozy, χωρίς να αισθάνεσαι ότι φοράς κάτι που σε καταπιέζει. Επίσης, μπορείς να παίξεις με τα παπούτσια που θα συνδυάσεις, αλλά και με το πόσο glam θέλεις εσύ να κάνεις το σύνολο σου. Εμείς βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς, που θα σου δώσουν έμπνευση και θα σε βοηθήσουν να μπεις με στυλ στη νέα χρονιά, χωρίς να χάσεις τίποτα από την άνεση σου.

Τα 6+1 outfits με midi φούστα και πουλόβερ για τα city looks σου.