Μόδα, ομορφιά, ευεξία, τεχνολογία: Αυτά είναι τα κορυφαία trends της νέας χρονιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Μόδα, ομορφιά, ευεξία, τεχνολογία: Αυτά είναι τα κορυφαία trends της νέας χρονιάς
Lefteris_Partsalis

Στο Golden Hall θα βρεις τις νέες τάσεις για να ανανεώσεις την ντουλάπα, το beauty routine και το lifestyle σου.

Κάθε νέα χρονιά φέρνει νέες ιδέες και τάσεις που ακολουθούμε πιστά και θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας, πάντα προς το καλύτερο. Μπορεί να έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη λέξη «τάση» με τον κόσμο της μόδας, όμως τα trends κρύβονται παντού: Στην ομορφιά, την ευεξία, την τεχνολογία και το σπίτι μας.

LPR59238.jpg

Και επειδή προσωπικά θέλω να είμαι πάντα ενημερωμένη και alert σχετικά με τις πιο updated τάσεις της κάθε χρονιάς σε κάθε επίπεδο, έκανα την αγαπημένη μου βόλτα στο Golden Hall, όπου βρήκα όλα τα latest trends για να ανανεώσω την ντουλάπα, το beauty routine και το lifestyle μου. Γιατί το 2023 θα είναι η χρονιά μου!

Inside out

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι περιποιημένη και μέσα στο σπίτι; Αξίζει λοιπόν να φορέσεις ένα luxury set πιτζάμες, σε άριστη ποιότητα και μοναδικό style. Μία επίσκεψη στη boutique Magnolia Grace θα σε πείσει.

LPR59145.jpg

Magnolia Grace, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 2106855218

Go for more

Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα απογειώσεις το self care. Στο Alterlife Beauty στο Golden Hall θα βρεις τη θεραπεία που σου ταιριάζει, για να γίνεις η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. Το μηχάνημα LPG θα βελτιώσει την υφή του δέρματος και θα εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, βοηθώντας μας να χάσουμε και κάποιους extra πόντους από τις προβληματικές περιοχές.

LPR59164.jpg

Alterlife Beauty, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 2107102662/2106109031

Sneaker fever

Τα sneakers θα συνεχίσουν να είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια και μέσα στη νέα χρονιά και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα all time classic Air Forces του κορυφαίου brand, που τώρα πια θα τα βρεις στις πιο fashionable παραλλαγές. Στο κατάστημα Nike δοκίμασα ένα ζευγάρι με pastel αποχρώσεις και flashy details.

LPR59174.jpg

Nike, στο ισόγειο του Golden Hall, 2111995374

Comfort zone

Το σπίτι μας θα είναι πάντα ο πιο σημαντικός χώρος. Η καθαρή και στεγνή ατμόσφαιρα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός καλού περιβάλλοντος. Στο κατάστημα Public θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αφυγραντήρες, που εξασφαλίσουν ζεστασιά στον χώρο σου.

LPR59209.jpg

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, 21068886

Puffer vests

Ήδη από τους πρώτους μήνες του χρόνου ένα αμάνικο, puffer γιλέκο μπορεί να γίνει το go to item της ντουλάπας σου. Και αυτό γιατί μπορείς να το αξιοποιήσεις σε άψογο layering, δημιουργώντας τα πιο κομψά και άνετα σύνολα. Στην ανοιξιάτικη συλλογή της United Colors of Benetton θα βρεις το ivory puffer vest που ταιριάζει με όλα.

LPR59187.jpg

United Colors of Benetton, στο ισόγειο του Golden Hall, 2106896485

Treat your lips

Στο κατάστημα Lush θα ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο με vegan καλλυντικά και beauty products σε συγκλονιστικά αρώματα. Η ανακάλυψη της χρονιάς είναι η νέα μάσκα χειλιών, που κάνει scrub και υπόσχεται χείλη για φίλημα.

LPR59198.jpg

Lush, στο ισόγειο του Golden Hall, 2106839755

Turquoise lovers

Ένα νέο set εσώρουχα είναι απαραίτητο, για να εγκαινιάσεις μία νέα χρονιά. Στη boutique Intimissimi ανακάλυψα το πιο θηλυκό κορμάκι, σε υπέροχη, turquoise απόχρωση με λεπτομέρειες από δαντέλα και sheer mesh ύφασμα, που τονίζει ιδανικά τις καμπύλες μας.

LPR59202.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, 2106857827

All about your face

Λίγο πριν βγεις από το Golden Hall είναι απαραίτητη μία στάση στο φαρμακείο Elina Rapti, για να προμηθευτείς τα πιο updated προϊόντα της skin care routine σου. Το 2023 εγώ θα επενδύσω σε έναν από τους ορούς του brand Skin Ceuticals, που υπόσχεται «θαύματα», ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου σε κάθε περίοδο.

LPR59226.jpg

Φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, 2106843927

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες συνήθειες και νέες τάσεις έρχονται να ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα της ζωής μας και να μας βγάλουν από το comfort zone μας. Ξεκινώντας από τα items της ντουλάπας μας και την καθημερινή beauty routine που χαρίζουμε στον εαυτό μας μπροστά στον καθρέφτη, περνάμε στο σπίτι, αλλά και το lifestyle μας. Κάνε μία βόλτα στο Golden Hall και εμπιστεύσου τους experts, για να ενημερωθείς για όλες τις νέες τάσεις της χρονιάς. Κάνε την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall και πιάσε τον παλμό της νέας χρονιάς!