Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις το λευκό σου τζιν παντελόνι την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις το λευκό σου τζιν παντελόνι την άνοιξη

Το λευκό τζιν θα είναι το απόλυτο παντελόνι της άνοιξης και εμείς σου δείχνουμε πώς μπορείς να το απογειώσεις.

Μετά τα χιόνια και το κρύο, οι προβλέψεις των επόμενων ημερών είναι μάλλον κάτι παραπάνω από θετικές, με τη θερμοκρασία να φέρνει μία mini άνοιξη την επόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήδη από τις πρώτες μέρες του Μαρτίου καλωσορίζουμε την άνοιξη και κάνουμε παράλληλα και ένα μικρό update στην ντουλάπα μας, βάζοντας μια νότα ξεγνοιασιάς στην καθημερινότητα μας. Η μέρα εξάλλου άρχισε ήδη να μεγαλώνει, οπότε ας αρχίσουμε να μπαίνουμε σε spring mood, ξεκινώντας με τα βασικά κομμάτια. Δηλαδή με το τζιν παντελόνι μας.

Το τζιν είναι σίγουρα το παντελόνι της άνοιξης. Και θα μου πεις φοράμε τζιν όλο το χρόνο, αλλά σίγουρα έχεις προσέξει ότι την άνοιξη είναι το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό, πριν βγεις από το σπίτι. Γιατί είναι άνετο και έχει όλο αυτό το coolness που θέλεις μια ηλιόλουστη μέρα, που θα περάσεις στην πόλη με βόλτες και περιπάτους. Την άνοιξη του 2023 θα ξαναφορέσεις τα denims σου, αλλά ένα είναι το item που θα γίνει η πιο hot τάση της σεζόν. Το λευκό denim παντελόνι.

Το slip dress είναι το φόρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

https://www.instagram.com/p/CdA0qUkoPBz

Το λευκό τζιν σου θα είναι το uniform item της άνοιξης.

Αν έκανες το λάθος και δεν το αξιοποίησες, όπως έπρεπε, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τότε βγάλτο σε παρακαλώ από τη ντουλάπα σου και κάνε λίγο χώρο για τον απόλυτο πρωταγωνιστή του street style. Εύχομαι να έχεις κάνει τη σωστή επιλογή σε fit και shape, οπότε προχωράμε στο καθαρά στυλιστικό κομμάτι. Πώς μπορούμε να φορέσουμε το λευκό μας denim, ώστε να μοιάζει super fashionable και ανανεωμένο;

https://www.instagram.com/p/CmX8zqwLRuo

Αρχικά, έχουμε πάντα το total white look, που θα σε βοηθήσει να βγεις χωρίς να χρειαστεί να συνδυάσεις χρώματα και prints. Πάντα μια καλή λύση. Σε δεύτερη φάση μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ενδιαφέρον πανωφόρι, όπως τα motomami jackets που είναι μεγάλη τάση τώρα ή με ένα varsity bomber. Τα χρώματα και τα περίεργα μοτίβα μπορούν να δημιουργήσουν επίσης εφευρετικά combos, αν θέλεις να παίξεις με την εικόνα σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 8 καλύτερες προτάσεις: