Οδηγός αγοράς: Τα 10 πουκάμισα με χρώμα που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο λευκό ανδρικό πουκάμισο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 πουκάμισα με χρώμα που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο λευκό ανδρικό πουκάμισο

Επειδή άνοιξη και χρώμα πάνε μαζί, κάνε και εσύ την πιο επίκαιρη προσθήκη στα σύνολα σου: ένα πουκάμισο σε ανοιξιάτικη απόχρωση.

Όταν αλλάζει η σεζόν, το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε γυναίκα, η οποία αγαπά τη μόδα, είναι να δημιουργεί τη νέα της wish list. Τη λίστα με τα items που θεωρεί ότι πρέπει να προσθέσει στη ντουλάπα της και που θα ανανεώσουν το στυλ και τη διάθεση της. Ξέρω ότι και εσύ, όπως και εγώ, είσαι σε μια φάση που υπολογίζεις πολύ προσεκτικά το budget σου και πολύ καλά κάνεις, γιατί αυτή είναι και η ουσία, αλλά και η νέα εποχή του shopping. Βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τα basic items που μπορούμε να αξιοποιήσουμε εύκολα και παραμένουν διαχρονικά, όσες νέες τάσεις και αν έρθουν.

Ένα από αυτά τα items είναι σίγουρα και το λευκό σου πουκάμισο. Ναι, το λευκό πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Θα σου πω, όμως, ότι το ίδιο ισχύει και για ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα. Όποιο χρώμα και αν σου αρέσει. Φυσικά, περνάμε ακόμη τη φάση του Barbiecore και το ροζ και φούξια είναι τα πιο hot χρώματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει όχι και στο λαμπερό κίτρινο, το πράσινο, το μπλε και το κόκκινο. Όλα αυτά σου τα αναφέρω σαν κάποιες πρώτες ιδανικές εναλλακτικές για το λευκό πουκάμισο, που πρέπει να παραδεχτείς ότι ίσως έχεις βαρεθεί κάπως.

Φόρεμα + παλτό: Ο συνδυασμός που θα απογειώσει το στυλ μας και την άνοιξη του 2023

New-York-str-S23-0113.jpg
Paris-HC-str-F22-0564.jpg

Ένα πουκάμισο σε bold απόχρωση, με προσεγμένη γραμμή, μπορεί να αντικαταστήσει μια χαρά το λευκό, ανδρικό shirt, δίνοντας το ανοιξιάτικο mood που θέλεις στα σύνολα αυτής της περιόδου. Γιατί με το που ανοίγει ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ίδιο συμβαίνει και με τη διάθεση μας. Εκτός, από τα μονόχρωμα πουκάμισα σε έντονο χρώμα μπορείς να επενδύσεις, φυσικά, και σε ένα printed σχέδιο, αν είσαι τύπος που τολμά τις αλλαγές και τα statement κομμάτια.

Η πλεκτή ζακέτα είναι το καλύτερο πανωφόρι της άνοιξης για την Ευγενία Σαμαρά

Paris-str-S23-1674.jpg

Σταμάτα να φοβάσαι το χρώμα και ξέχνα τα κλισέ τα παρελθόντος. Ότι δηλαδή τα πολύχρωμα ρούχα δίνουν όγκο και τονίζουν άσχημα κάποιες περιοχές του σώματος. Το μόνο που μπορούν να μας χαρίσουν είναι στυλ και άποψη. Παρακάτω τα καλύτερα bold colored πουκάμισα.

Editor's choices: