Maxi φούστα: Πέντε διαφορετικά stylish σύνολα για να μην φοράς κάθε μέρα παντελόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Maxi φούστα: Πέντε διαφορετικά stylish σύνολα για να μην φοράς κάθε μέρα παντελόνι
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ακόμη και αν δεν είσαι ανοιχτή στο κομμάτι φούστα, οι maxi skirts της άνοιξης είναι η καλύτερη λύση της σεζόν. Γιατί; Γιατί είναι τόσο άνετες, που θα νομίζεις ότι φοράς παντελόνι!

Προσωπικά ήμουν ίσως η πρώτη, που μέσα από αυτή τη στήλη μόδας, άρχισα να παραπονιέμαι για την επιστροφή των 00s στη ζωή μας. Χωρίς παρεξήγηση στους λάτρεις της δεκαετίας. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ και να ανακαλέσω στη μνήμη μου και όλα τα καλά στις τάσεις, που φορούσαμε εκείνη την περίοδο, κυρίως γιατί με είχε στοιχειώσει η εικόνα μου με ένα χακί τζιν παντελόνι σε low rise γραμμή από την Diesel. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μέσα, λοιπόν, σε όλες τις φρίκες που βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε, καθώς βλέπουμε τους Genzers γύρω μας να φοράνε με τόση χαρά τον μεγαλύτερο fashion εφιάλτη μας, ξεχάσαμε και ένα item που αξίζει δικαιωματικά να μπει και πάλι στη ζωή μας.

maxi_skirts_styling-(5).jpg

Μιλάμε για τη maxi φούστα, ένα από τα πιο κομψά κομμάτια της δεκαετίας του 2000, το οποίο έχει προσφέρει και μπορεί ακόμη να προσφέρει πολλά στη σιλουέτα μας. Γιατί το πιο μεγάλο δώρο που μας έχει κάνει είναι η ψηλόλιγνη εικόνα που χαρίζει στη φιγούρα μας, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός μας. Όλα αυτά ισχύουν κυρίως για τις ψηλόμεσες μακριές φούστες, γιατί οι low rise είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.

Μπαλαρίνες: Ένα how to βίντεο για να φορέσεις και εσύ τα πιο επίκαιρα flats της άνοιξης

maxi_skirts_styling-(3).jpg

Η πρώτη maxi φούστα, την οποία είδαμε εκ νέου στα catwalks ήταν φυσικά η τζιν. Γενικά, το έχουμε πει τόσες φορές, που έχεις βαρεθεί να μας ακούς, αλλά ναι το denim είναι το απόλυτο ύφασμα του 2023. Οπότε αν θέλεις τώρα να αγοράσεις μία maxi φούστα, make it denim. Αν πάλι είσαι της πιο ρομαντικής, elegant αισθητικής τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις satin, floral αλλά και minimal φούστες της σεζόν.

maxi_skirts_styling-(1).jpg

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να παγιδευτείς στην εικόνα, που έχουμε για μία maxi φούστα, ότι δηλαδή το maxi σημαίνει αυτόματα κάτι το επίσημο. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέντε, διαφορετικά super stylish σύνολα με μακριά φούστα, που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση. Από μία χαλαρή βόλτα με sneakers και oversized σακάκι, μέχρι ένα βραδινό outfit με ψηλοτάκουνες μπότες και corsets.

Πέντε σύνολα που ξεχωρίσαμε για σένα σε ένα short video.