Καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Τα πιο ενημερωμένα outfits για να ξεχωρίσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Τα πιο ενημερωμένα outfits για να ξεχωρίσεις
Photo Credit:Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Οι πρώτοι γάμοι της σεζόν είναι γεγονός και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις καλύτερες ιδέες.

Μπορεί να είμαστε λίγες μέρες πριν την Ανάσταση, αλλά η σεζόν των γάμων κάνει σιγά-σιγά την εκκίνησή της, με τα πρώτα προσκλητήρια να καταφθάνουν. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά προτιμώ τους γάμους την άνοιξη από ότι το καλοκαίρι. Βασικά προτιμώ οποιαδήποτε άλλη εποχή πλην του καλοκαιριού, γιατί τα τελευταία χρόνια οι υψηλές θερμοκρασίες και οι συνεχόμενοι καύσωνες έχουν μετετράψει τα όποια events σε μαρτύριο. Γενικότερα, όμως, ένα ρομαντικός ανοιξιάτικος γάμος είναι ότι καλύτερο για να γιορτάσει ένα ζευγάρι την ένωση του με αγαπημένους και φίλους.

spring_weddings-(10).jpg

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει, ωστόσο, στα καλέσματα της άνοιξης είναι για άλλη μια φορά το τι θα φορέσουμε. Και αυτό γιατί το θέμα «καλεσμένη σε γάμο» (που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά) είναι κάπως πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι. Όπως το καθημερινό μας στυλ σε αυτή τη μεταβατική φάση ακροβατεί ανάμεσα στο καλοκαίρι και τον χειμώνα, το ίδιο θα συμβεί και στα πιο επίσημα outfits που θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε και για τους ανοιξιάτικους γάμους. Πριν πανικοβληθείς και μπεις σε χαοτικές σκέψεις να σου πω ότι τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα από αυτό που φαντάζεσαι.

Πάσχα με άστατο καιρό; Τα καλύτερα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και stylish

spring_weddings-(3).jpg

Φυσικά και το πρώτο outfit που σου έρχεται στο μυαλό θα είναι το φόρεμα-σακάκι-πέδιλα. Και είναι ένα τρίπτυχο που πάντα νικάει. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα λίγο πιο ενημερωμένο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, βολάν ή ντραπέ και δώσε βάση στα αξεσουάρ όπως η τσάντα σου. Γενικά, οι διαφάνειες είναι ένα από τα υφάσματα που μποορύν να μας δώσουν αυτό το extra ενημερωμένο στυλ που θα θέλαμε. Δική μου αγαπημένη επιλογή είναι και τα skirt suits, δηλαδή τα κοντά ταγιεράκι, που ταιριάζουν τέλεια με Mary Janes και ψηλοτάκουνες sling back γόβες.

Παρακάτω έχουμε βρει για σένα εφτά outfits, που μπορούν να σε ακολουθήσουν σε κάθε γάμο της άνοιξης, όπου και αν γίνεται η τελετή και το party, χαρίζοντας σου άνεση και αξεπέραστη κομψότητα.

Τα 7 πιο stylish σύνολα για να είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη της βραδιάς.