Πώς να φορέσεις τα πέδιλα την άνοιξη -Τα stylish σύνολα που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να φορέσεις τα πέδιλα την άνοιξη -Τα stylish σύνολα που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά το καλοκαίρι

Τα σχέδια της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.

Οι διαφορετικές σεζόν και τα items που τις ξεχωρίζουν στο κομμάτι της μόδας, έχουν αρχίσει να χάνουν λίγο τα αυστηρά όρια των προηγούμενων χρόνων. Γιατί η μόδα έγινε πιο χαλαρή, πιο διασκεδαστική, πιο δημιουργική και πιο ελεύθερη φυσικά. Οπότε και εμείς με τη σειρά μας απολαμβάνουμε αυτή την ευκαιρία να παίξουμε λίγο με την εικόνα μας και τα trends της κάθε εποχής, βγάζοντας πολλά διαφορετικά κομμάτια της ντουλάπας μας και σε μία φαινομενικά αταίριαστη για αυτά εποχή.

Μία ακόμη τάση που υιοθέτησε η σύγχρονη μόδα είναι το seasonless dressing, δηλαδή το ντύσιμο χωρίς εποχή. Δυστυχώς η κλιματική αλλαγή είναι πλέον γεγονός και αυτό έχει επηρεάσει και τον τρόπο που ζούμε, αλλά και τον τρόπο που ντυνόμαστε. Οπότε μπορείς να δεις πέδιλα και μακριά παλτό, σορτσάκια και μπότες, αλλά και χοντρά πουλόβερ μαζί με mini φούστες σε αέρινα υφάσματα. Και κάπου εκεί αρχίζει το δικό μας παιχνίδι με τα outfits της κάθε σεζόν, που μπορούν να γίνου πολύ πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα, κάνοντας τις σωστές επιλογές.

sandals_spring_outfits-(8).jpg

Οι πρώτες 6 τάσεις στα μαγιό του 2023 που ξεχωρίζουν

Πώς να φορέσεις τα πέδιλα την άνοιξη; Ο απόλυτος οδηγός!

Όταν μιλάμε για ανοιξιάτικα παπούτσια , τα πέδιλα είναι πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας μας. Δεν μιλάμε, δηλαδή, για ένα εντελώς off season σχέδιο. Εξάλλου, η άνοιξη είναι η εποχή που όλα επιτρέπονται. Θα δεις από μπότες και sneakers, μέχρι πέδιλα, ακόμη και σανδάλια στους δρόμους της πόλης. Το θέμα είναι πώς θα τα συνδυάσεις και ποιο είναι το καλύτερο matching για ένα sexy ζευγάρι πέδιλα. Τα πέδιλα της σεζόν έχουν χρώμα, ιδιαίτερες υφές, δέρμα και ύφασμα, περίεργα τακούνια και πολλά-πολλά λουράκια, που θα σε ξετρελάνουν και θα απογειώσουν ακόμη και το πιο αδιάφορο outfit.

sandals_spring_outfits-(3).jpg
sandals_spring_outfits-(7).jpg

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στη ζωή σου τις λέξεις καλσόν και κάλτσες. Γενικά το στυλ πέδιλο με καλτσάκι δεν το έχουμε πάρει ποτέ ζεστά στην Ελλάδα. Αλλά ήρθε η στιγμή να το αγκαλιάσεις και να δεις πόσο κομψό μπορεί να γίνει ένα ζευγάρι πέδιλα με το κατάλληλο καλσόν ή καλτσάκι. Τα χρώματα και τα διαφορετικά σχέδια μας αρέσουν πολύ και κάνουν λίγο πιο δημιουργική την ημέρα μας. Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις ένα ξεκάθαρα χειμερινό ύφασμα, όπως το δέρμα και τα πλεκτά με γυμνά πόδια και ένα θηλυκό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις το απαραίτητο inspo.