Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πρώτο μπικίνι της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε το καλοκαίρι στο Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πρώτο μπικίνι της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε το καλοκαίρι στο Instagram

Γιατί όταν η Αθηνά Οικονομάκου φοράει μπικίνι είναι πάντα καλοκαίρι.

Οι εκδρομείς του Πάσχα χωριζόμαστε συνήθως σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που πάνε το Πάσχα στο χωριό και αυτούς που θα κάνουν Πάσχα στο νησί. Ε, τους τελευταίους τους ζηλεύουμε λίγο περισσότερο.

Αθηνά με μπικίνι= έχουμε καλοκαίρι

Η Αθηνά Οικονομάκου απόλαυσε αυτές τις μέρες στην Σαντορίνη με την οικογένεια της, αφού ο σύζυγος της Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιείται στο νησί και έχει ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία. Εκτός, λοιπόν, από τα παραδοσιακά σουβλίσματα και τα μεγάλα τραπέζια για πολλούς οι πασχαλινές διακοπές έχουν ταυτιστεί και με το πρώτο μπάνιο. Ειδικά, αν είσαι η Αθηνά Οικονομάκου και το bikini body είναι για σένα κάτι παραπάνω από «παράδοση».

https://www.instagram.com/p/CrAzZWcN-km

«Επίσημα καλοκαίρι!»: Η Μαίρη Συνατσάκη αποθεώνει το bikini body της Αθηνάς

Οι πρώτες 6 τάσεις στα μαγιό του 2023 που ξεχωρίζουν

Μέσα στις προηγούμενες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου άρχισε να μας δίνει μια μικρή γεύση από το καλοκαιρινό της στυλ και τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν. Όπως πολύ καλά θα ξέρεις η Αθηνά έχει τη δική της προσωπική συλλογή μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, με το όνομα Project Soma. Τα florals και τα prints είναι το σήμα κατατεθέν τους, όπως και τα sexy μαγιό τους. Η Αθηνά έχει φυσικά αδυναμία στα μπικίνι, αφού διαθέτει το ιδανικό bikini body.

athina_oikonomakou-(1).jpg

Και μπορεί οι περισσότερες να μην έχουμε ακόμη δει τη θάλασσα, αλλά η Αθηνά φαίνεται να έχει ήδη ξεχωρίσει το δικό της αγαπημένο μπικίνι για το 2023. Περιλαμβάνεται, φυσικά, στη νέα συλλογή του Project Soma και αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Μιλάμε για ένα total floral μπικίνι με μικροσκοπικά λουλούδια, σε απαλή ciel απόχρωση και λευκές λεπτομέρειες. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο και αγκαλιάζει την κοιλίτσα, ενώ το σουτιέν έχει ένα retro ύφος και θυμίζει τα πρώτα μπικίνι της δεκαετίας του 50'.

athina_oikonomakou-(9).jpg
athina_oikonomakou-(8).jpg

Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια στα social media έπεσαν βροχή, με τη Μαίρη Συνατσάκη να αποθεώνει την Αθηνά σε δύο stories της, όπου αποκάλυψε τις προσωπικές συνομιλίες του Project Soma team, με την επιγραφή «Επίσημα Καλοκαίρι!».

https://www.instagram.com/p/CrK_DEpNQEX

Και η πλάκα συνεχίστηκε με το «Ιεεεεελαααα» της Μαίρης, που σίγουρα θεωρεί την Αθηνά «υπεύθυνη» της έναρξης της καλοκαιρινής σεζόν. Πάντως το μπικίνι της είναι πράγματι φανταστικό, αλλά όταν το φοράει και ένα τέτοιο κορμί σαν της Αθηνάς, μπαίνει λίγο καλύτερα το καλοκαίρι μας.