Οδηγός αγοράς: Η basket bag είναι η αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων και έχουμε τις 10 καλύτερες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Η basket bag είναι η αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων και έχουμε τις 10 καλύτερες

Οι ψάθινες τσάντες φοριούνται πλέον όλο το χρόνο και είναι το must του ρομαντικού στυλ της άνοιξης.

Με τι έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου την Jane Birkin; Με τις αφέλειες, το braless style, την Birkin Bag του οίκου Hermes και φυσικά με το καλάθι της. Εννοώ το μεγάλο καλάθι που συνήθιζε να έχει μαζί της αντί για τσάντα στα 70s και που κατάφερε να γίνει ένα μεγάλο κομμάτι του προσωπικού της signature style, αλλά και του french style γενικότερα. Γιατί η τσάντα καλάθι, ή αλλιώς basket bag, υιοθετήθηκε με μανία από τις Γαλλίδες και όλες τις fashion lovers στη συνέχεια, έχοντας βάλει την ψάθα στα seasonless υλικά των αξεσουάρ.

Μην είσαι, λοιπόν, ακόμη κολλημένη σε κλισέ και αυστηρούς κανόνες που θέλουν την basket bag να είναι κατάλληλη μόνο για την παραλία ή τους άκρως καλοκαιρινούς μήνες. Επένδυσε τώρα σε μία τσάντα καλάθι και φόρεσε τη ήδη από την άνοιξη, κάνοντας τα casual looks σου ακόμη πιο chic και ενδιαφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι μία basket bag μπορεί να φορεθεί από το πρωί με το αυστηρό business κοστούμι που θέλεις για το γραφείο, αλλά και με τα ρομαντικά φορέματα της άνοιξης και μπότες, σε ένα πιο ανάλαφρο styling. Ένα oversized σχέδιο μπορεί να χωρέσει μέσα του όλα τα απαραίτητα της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να έχεις μαζί σου τις δεκάδες tote bags που «σέρνεις» συνήθως(you know what i mean).

Το look της Elle Fanning στο Met Gala έκρυβε μία δική του μοναδική ιστορία με τον Karl Lagerfeld

https://www.instagram.com/p/CrvhfgAN1FI

Φέτος, θα βρεις στις συλλογές όλων των αγαπημένων σου brands μία τεράστια ποικιλία σε basket bags, που θα ενισχύσουν την προσωπική σου αισθητική. Από τα τεράστια καλάθια στο φυσικό χρώμα της raffia και τις μεγάλες shoulder bags από ψάθα, μέχρι τις mini hand bags με τις λεπτομέρειες από δέρμα και τα περίεργα χρώματα, οι basket bags του 2023 είναι πιο ενδιαφέρουσες από κάθε άλλη φορά και έρχονται να βάλουν ένα ανάλαφρο, cool παριζιάνικο vibe στις εμφανίσεις μας. Στο παρακάτω shopping guide θα βρεις τις επιλογές που κάναμε για σένα και πρέπει να μπουν στην κορυφή της wish list του Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/CrkhMRPIVE_

Editor's choices: