Οδηγός αγοράς: Αντίο ψηλοτάκουνα -Οι μπαλαρίνες είναι το πιο κομψό παπούτσι για την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Αντίο ψηλοτάκουνα -Οι μπαλαρίνες είναι το πιο κομψό παπούτσι για την άνοιξη

Τα πιο κομψά flats της σεζόν είναι οι μπαλαρίνες και τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε με τον πιο κομψό τρόπο.

Όσο και αν αγαπάς τα τακούνια και έχεις συνηθίσει να τα φοράς ακόμη και από το πρωί στο γραφείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις και ένα ζευγάρι flats. Τις τελευταίες σεζόν τα ίσια παπούτσια έχουν γίνει πιο fashionable από ποτέ με τα σχέδια τους να πρωταγωνιστούν στι τάσεις της σεζόν. Οπότε και εμείς, τα κορίτσια που αγαπάμε τα flats, νιώθομε μια κάποια δικαίωση. Γιατί ένας από τους διαχρονικούς μύθους της μόδας ήταν και η όλη εμμονή με τα ψηλοτάκουνα, τα οποία και θεωρούνταν ως η απόλυτη έκφραση της θηλυκότητας και του sexiness. Λοιπόν, guess what! Δεν χρειάζεσαι κανένα ζευγάρι παπούτσια για να απογειώσει τη θηλυκότητα σου. Φτάνει μόνο το σωστό attitude.

BALLET-FLATS-(4).jpg

Μετά τα sneakers, τα mules και τα loafers, τα οποία φορέσαμε με μανία όλες τις προηγούμενες σεζόν για να κάνουμε τα καθημερινά μας σύνολα λίγο πιο βολικά και cool, το 2023 ψάχνουμε ένα νέο hero piece, που να μην είναι άλλη μία από τα ίδια και να έχει την ίδια άνεση, αφού το κομμάτι πρακτικότητα δεν το διαπραγματεύεται τώρα πια καμία γυναίκα. Και κάπου εκεί, ήρθαν οι νέες συλλογές των αγαπημένων μας οίκων και brands για να επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα παπούτσι, το οποίο προσωπικά πάντα φοβόμουν. Τις μπαλαρίνες ή αλλιώς τα ballet flats.

Οδηγός αγοράς: Η basket bag είναι η αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων και έχουμε τις 10 καλύτερες

BALLET-FLATS-(2).jpg

Ένα από τα πιο κλασικά παπούτσια, που έχει ταυτιστεί με τον οίκο Chanel και το preppy style γενικότερα, είναι και πάλι επίκαιρο. Αυτή τη φορά, όμως, οι μπαλαρίνες δεν θα είναι καθόλου βαρετές και αναμενόμενες. Θα έχουν τολμηρά χρώματα και ιδιαίτερα υφάσματα, πρωτοποριακά υλικά και edgy λεπτομέρειες. θα έχουν μικροσκοπικά λουράκια σε layering και φιόγκους, αλλά και strass και άλλα embellishments που θα τις κάνουν κατάλληλες ακόμη και για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

BALLET-FLATS-(3).jpg

Παρακάτω μια λίστα με τα αγαπημένα σχέδια του fashion team στο Queen.gr, γιατί Μάιος και ballet flats πάνε μαζί. Κάνε τη wish list σου και βγες μια βόλτα στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης.

Editor's choices: