Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2023

Εμείς ανήκουμε στο team oat milk. Εσύ;

Η άνοιξη είναι η μεταβατική φάση που τα όποια ψώνια κάνουμε κατευθύνονται προς το καλοκαίρι. Και είναι απόλυτα λογικό, αν αναλογιστείς ότι τώρα πια η άνοιξη κρατάει ελάχιστα και τα καλοκαιρινά items μπορούν να φορεθούν μια χαρά και αυτή την εποχή με το κατάλληλο layering. Οπότε ξεκίνησε ήδη η συζήτηση για το ποια χρώματα θα παίξουν στις τάσεις του καλοκαιριού. Πρέπει να επενδύσεις στα basics ή το διαχρονικό μαύρο, ή μπορείς να παίξεις με το φωτεινό κόκκινο, το κίτρινο ή το μπλε; Παρακάτω σου έχουμε τα statement χρώματα του καλοκαιριού.

McCartney-atm-S23-011.jpg

Stella McCartney SS23

Τα «άσχημα» fisherman sandals είναι τα μοναδικά πέδιλα που χρειάζεσαι την άνοιξη

Τα 6 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στα trends του καλοκαιριού.

Vivid red: Το κόκκινο γενικά επέστρεψε δυναμικά και έδεσε μαζί με το ζεστό πορτοκαλί και το κίτρινο, δημιουργώντας μια παλέτα ηλιοβασιλέματος για το φετινό καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι θα το δούμε και το επόμενο Φθινόπωρο/Χειμώνα, όπως το είδαμε στο catwalk του Ferragamo από τον εξαιρετικό Maximillian Davis. Κόκκινο και να καίει.

Ferragamo-S23-035.jpg

Ferragamo SS23

Oat milk: Εδώ είναι η δική μου κατηγορία. Αγαπάμε πολύ τις neutrals αποχρώσεις και θέλουμε να έχουμε αυτή τη διακριτική πολυτέλεια. Όταν έρθει και το πρώτο μαύρισμα, το ελαφρύ χρώμα της βρώμης θα είναι ότι πιο sexy.

Fendi-S23-020.jpg

Fendi SS23

Lime green: Γενικά τα neon χρώματα τα θέλουμε το καλοκαίρι, αλλά πάντα με μια elegant άποψη. Το χρώμα του lime παρουσιάστηκε από πολλούς οίκους με τη Donatella Versace να μας δίνει την πιο edgy εκδοχή του. Σκέψου σε ένα chic, midi φόρεμα, με μεταλλικά πέδιλα. Αυτό θα είναι το πιο εντυπωσιακό outfit για μία καλεσμένη σε γάμο.

Valentino-S23-074.jpg

Valentino SS23

Silver love: Τα metallics είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις του καλοκαιριού. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ασημί φόρεμα ή ένα item σε στυλ καθρέφτη. Και το bronze είναι φυσικά πάντα μια εξαιρετική επιλογή, που φωνάζει καλοκαίρι.

Marant-S23-051.jpg

Isabel Marant SS23

Barbiecore: Μπορεί να έχεις βαρεθεί να το ακούς ή να το βλέπεις, αλλά το ροζ και το φούξια θα παραμείνουν το πιο stylish χρώμα. Αγκάλιασε τη Barbie που κρύβεις μέσα σου.

Versace-S23-015.jpg

Versace SS23

Lilac: Τα pastels μπορεί να είναι συνυφασμένα με την άνοιξη αλλά το μωβ της λεβάντας θα φορεθεί με το φετινό καλοκαίρι. Γενικά οι pale αποχρώσεις έχουν το δικό τους μερίδιο στο coolness της χρωματικής παλέτας για τους επόμενους μήνες.

Jil-Sander-S23-013.jpg

Jil Sander SS23

launchmetrics.com/spotlight