Σορτς την άνοιξη: Τα καλύτερα styling tips για να ξεκινήσεις να φοράς τα σορτσάκια σου από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Σορτς την άνοιξη: Τα καλύτερα styling tips για να ξεκινήσεις να φοράς τα σορτσάκια σου από τώρα
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Τρεις τρόποι να φορέσεις το σορτς σου τώρα. Show some leg!

Το πιο sexy στοιχείο του ανοιξιάτικου ντυσίματος είναι το παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε με το ντυμένο και το γυμνό δέρμα στο ίδιο look, φυσικά. Γιατί τώρα είναι η εποχή που μπορείς να φορέσεις και να αξιοποιήσεις δημιουργικά στα σύνολα σου σχεδόν όλα τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Μπορείς νας δεις δηλαδή στο ίδιο outfit ένα ζευγάρι μπότες αλλά και ένα sheer crop top, και το πιο περίεργο είναι ότι μοιάζουν απόλυτα ταιριαστά. Οπότε αν είσαι λάτρης των shorts, τότε βγάλε τα αγαπημένα σου σορτσάκια και πάλι μπροστά, γιατί μπορείς να ξεκινήσεις να τα φοράς από τώρα. Μην έχεις καμία αμφιβολία!

shorts_spring-(2).jpg

Οι διαφάνειες είναι η sexy τάση της άνοιξης που θα αναδείξει τη θηλυκότητα μας

shorts_spring-(3).jpg

Τρεις τρόποι να φορέσεις το shorts σου την άνοιξη του 2023.

Αρχικά, να πούμε ότι θα ξεχάσεις το κομμάτι καλσόν. Όχι, δεν θα φορέσουμε καλσόν μέσα στην άνοιξη, αλλά μπορείς ακόμη να παίξεις με το κομμάτι κάλτσα ή καλτσάκια και να κάνεις το look σου λίγο πιο ενδιαφέρον.

Short suit: Τα αγοράζεις μαζί ή και χωριστά. Ένα σακάκι και ένα σορτσάκι ή βερμούδα δημιουργούν ένα ακατανίκητα elegant σύνολο, που είναι παράλληλα κατάλληλο και για το γραφείο. Αν θες να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο ετερόκλητα μεταξύ τους items, δηλαδή με διαφορετικό ύφασμα ή χρώμα, ή και να χρησιμοποιήσεις ένα ανοιξιάτικο παλτό τύπου μαντό για sophisticated εμφανίσεις.

shorts_spring-(5).jpg
shorts_spring-(4).jpg

Layering: Τα ανοιξιάτικα πλεκτά και πανωφόρια θα σε βοηθήσουν εδώ. Γενικά, είναι ότι πιο κομψό το να εξισορροπείται ο όγκος μιας oversized καμπαρντίνας με ένα κοντό, θηλυκό σορτσάκι. Από την άλλη το layering μπορεί να αφορά και το κάτω μέρος ενός look. Μπορείς δηλαδή να παίξεις με κάλτσες και καλτσάκια, με ζώνες και αλυσίδες ή και με μία mini φούστα πάνω από το σορτς σου.

shorts_spring-(7).jpg
shorts_spring-(1).jpg

Vests: Τα γιλέκα ταιριάζουν πολύ με τα σορτσάκια και τις βερμούδες. Είτε μιλάμε για ένα πλεκτό, μαλακό γιλέκο που θα αντικαταστήσει τα ανοιξιάτικα πλεκτά, είτε για ένα tailored γιλέκο σε ανδρόγυνο στυλ, και οι δύο επιλογές είναι τέλειες για ένα cool, αβίαστο σύνολο την άνοιξη. Το μπλουζάκι ή το πουκάμισο που θα φορέσεις από μέσα θα συμπληρώσει το look σου.

https://www.instagram.com/p/CbJGemYAVEn
shorts_spring-(6).jpg