Τα «άσχημα» fisherman sandals είναι τα μοναδικά πέδιλα που χρειάζεσαι την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα «άσχημα» fisherman sandals είναι τα μοναδικά πέδιλα που χρειάζεσαι την άνοιξη
Photo credit: Instagram/@lucywilliams02

Τα ugly shoes που θα αντικαταστήσουν τα sneakers σου και θα φοράς όλο το καλοκαίρι.

Τα ugly shoes είναι μία κατηγορία παπουτσιών, που αγαπάμε να μισούμε. Ξέρεις ποια παπούτσια λέω. Αυτά τα λίγο χοντροκομμένα, τα λίγο περίεργα, με τα πολλά λουριά και τις chunky σόλες. Είναι σίγουρα ότι πιο άνετο έχεις φορέσει, αλλά από την άλλη δεν μιλάμε σίγουρα για το πιο κομψό σου ζευγάρι παπούτσια. Θέλω, λοιπόν, να σε ενημερώσω ότι όσο και αν θεωρείς ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ξεκούραστη εποχή για τα πόδια σου, γιατί προφανώς μπορείς να κυκλοφορείς μέσα στην πόλη ακόμη και με μία σαγιονάρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον επιβαρύνεις τα βήματα σου με αυτές τις επιλογές. Και ναι, τα ugly shoes είναι καλύτερα για τη στήριξη του σώματος από τα flat πεδιλάκια σου.

https://www.instagram.com/p/CbaLaWELVjo

Μετά από αυτό το mini «μάθημα» ορθοπεδικής, ας πάμε στα δικά μας γνώριμα fashion μονοπάτια και ας μιλήσουμε για το πρώτο εκείνο ζευγάρι πέδιλα, που αξίζει μια θέση στη γκαρνταρόμπα της άνοιξης. Είναι η τέλεια επιλογή, γιατί θα συνεχίσεις να το φοράς φυσικά το καλοκαίρι, ενώ επίσης μπορείς να τα εκμεταλλευτείς ακόμη και τις μέρες με κρύο μαζί με τις κάλτσες σου. Είναι τα fisherman sandals και είναι το νούμερο ένα flat ζευγάρι, που πρέπει να μπει στη wish list του μήνα.

undefined

Fisherman sandals: Η elegant εκδοχή τους θα σε κάνει να τα εμπιστευθείς.

Είναι τα δικά μου αγαπημένα everyday σανδάλια, που τα φοράω ανελλιπώς από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο, χωρίς κανένα απολύτως διάλειμμα. Τώρα είναι η εποχή να ξεκινήσεις τα πρώτα outfits με τα fisherman σανδάλια σου με ένα ζευγάρι ασορτί ή και πολύχρωμες κάλτσες, αν είσαι ανάμεσα στις τολμηρές. Τα πολλά λουράκια και straps τα βοηθάνε να συγκρατούν και να στηρίζουν τα πόδια, οπότε είναι απόλυτα άνετα. Ξέρω ότι τα έχεις κυρίως στο μυαλό σου με χοντρά λουριά και τεράστιους τρακτερωτούς πάτους, αλλά το 2023 θα βρεις στην αγορά και πιο elegant σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CddHVVrI-SH

Με διακριτικούς, flat πάτους, φίνα λουράκια, chic λουστρίνι αλλά και με μεσαίο ή και πανύψηλο platformed τακούνι, τα fisherman σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Είναι ήδη στις κορυφαίες τάσεις, οπότε σπεύσε να βρεις το αγαπημένο σου ζευγάρι πριν βγει sold out.