Οδηγός αγοράς: Τα 10 αξεσουάρ που είναι ιδανικό δώρο για τη μαμά σου το style icon

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 αξεσουάρ που είναι ιδανικό δώρο για τη μαμά σου το style icon

Θα βγεις για ψώνια της τελευταίας στιγμής; Έχουμε τα καλύτερα δώρα για τη μαμά σου.

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τις γυναίκες. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε τα αγόρια, γιατί κάποιοι μπορεί όντως να το έχουν με τα δώρα (;), αλλά μόνο η κόρη σου μπορεί να μαντέψει το κατάλληλο δώρο για σένα. Οπότε, ναι, πρέπει να πάρεις ένα δωράκι στη μαμά σου φέτος, που να μην είναι λουλούδια ή γλυκά. Φυσικά και είναι η κίνηση που μετράει, αλλά αν η μαμά σου είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και το στυλ, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει πολύ παραπάνω κάποιο τέτοιο δωράκι. Γιατί θα είναι και χρήσιμο για εκείνη και κάτι που καθώς θα το φοράει θα σε θυμάται.

https://www.instagram.com/p/CqOHGbvAUIr

Η επιλογή των ρούχων είναι μια δύσκολη υπόθεση, κυρίως λόγω των διαφορετικών sizes και του fitting που καλό θα ήταν μια γυναίκα να το κάνει μόνη της και από κοντά. Αν βέβαια, θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις την τέλεια εφαρμογή στα ρούχα της μαμάς σου και το budget σου μπορεί να υποστηρίξει κάτι ανάλογο, τότε go for it. Εγώ θα σου πω ότι προσωπικά θα ποντάρω για άλλη μια χρονιά στα αξεσουάρ. Η μαμά μου είναι από τις γυναίκες με versatile style, που απολαμβάνει την ποιότητα, οπότε ένα αξεσουάρ όπως μία τσάντα, ένα καπέλο ή ένα φουλάρι, είναι για μένα οι πρώτες επιλογές που μου έρχονται στο μυαλό.

Βρήκαμε το olive κοστούμι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στο χθεσινοβραδινό debate

https://www.instagram.com/p/CmmJ-gyLo4b

Επίσης, τα αξεσουάρ θεωρώ ότι έχουν μια πιο προσωπική νότα, γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μπαίνουν σε κάθε μας outfit και καταλήγουν να είναι μια αγαπημένη συνήθεια. Ένα πορτοφόλι, ένα μικρό μπρελόκ με το μονόγραμμά σου, ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ή ένα ιδιαίτερο κόσμημα. Από αυτά τα διακριτικά κοσμήματα, με τη minimal αισθητική, που μπορούν να φορεθούν από την πρώτη στιγμή που θα τα αποκτήσουμε και έκτοτε δεν θα ξαναβγούν από πάνω μας. Ένα τέτοιο δώρο πρέπει να πάρεις φέτος στη μαμά σου, που να γίνει το νέο μέρος της καθημερινής της «στολής». Παρακάτω σου προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές. Με αγάπη, από εμάς στη μαμά σου.

Editor's choices: