Η Rita Ora εμφανίστηκε στη σκηνή του ημιτελικού της Eurovision και «έπαθε» Beyonce -Θα συμφωνήσουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Rita Ora εμφανίστηκε στη σκηνή του ημιτελικού της Eurovision και «έπαθε» Beyonce -Θα συμφωνήσουμε

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision έγινε εχθές στο Liverpool και η εμφάνιση της Rita Ora μπέρδεψε το κοινό. 

Την τελευταία εβδομάδα είμαστε σε ρυθμούς Eurovision. Από τις κλισέ φράσεις των δημοσιογραφικών teams που ασχολούνται με την κάλυψη του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος της Ευρώπης. Εχθέ,ς λοιπόν, είχαμε και τον πρώτο ημιτελικό για το 2023 στο Liverpool Arena. Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν κανονικά στο stage, διεκδικώντας τη θέση τους στο μεγάλο τελικό. Αλλά η star τη βραδιάς ήταν αδιαμφησβήτητα η Rita Ora.

Η γνωστή Βρετανίδα τραγουδίστρια ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί ως καλεσμένοι στο stage της Eurovision 2023 και έλαμψε με το φαντασμαγορικό show της. Μαζί της ήταν φυσικά και οι χορευτές της που τα έδωσαν όλα στη σκηνή, καθώς σχημάτισαν ένα ανθρώπινο «λόφο» με την Rita Ora στην κορυφή της πυραμίδας. Φώτα, χορός, τραγούδι με το κοινό από τη μία να επικροτεί φυσικά το λαμπερό show, αλλά να μην είναι και τόσο ευχαριστημένο με το look της Rita. Γιατί; Γιατί μας θύμισε κάποια άλλη. Για σκέψου λίγο.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 midi φορέματα που θα φοράμε καθημερινά την άνοιξη στο γραφείο

https://www.instagram.com/p/CsCT3JxobdJ
https://www.instagram.com/p/CsCZeMQo9ZY

Η εμφάνιση της Rita Ora αλά Beyonce και το μαύρο κορμάκι.

Προφανώς και τα ρούχα για ένα show, όταν κάποια performer πρέπει ταυτόχρονα να τραγουδήσει και να χορέψει είναι κάπως περιορισμένα και ίσως συγκεκριμένα. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν μας πείραξε σε καμία περίπτωση το μαύρο, vinyl κορμάκι της Rita με το εντυπωσιακό ντεκολτέ και το corset στη μέση, ούτε το ασορτί μποτάκι της, ούτε τα γάντια. Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή φορούσε και μια διάφανη, μαύρη φούστα με όγκο και ουρά να πέφτει πίσω της, που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση του peplum. Αμέσως μετά η φούστα βγήκε και η Rita Ora έμεινε μόνο με το κορμάκι της.

Ωστόσο, όσο και αν οι Βρετανοί λατρεύουν και δικαιολογημένα τη Rita Ora δεν μπόρεσαν παρά να σχολιάσουν την ομοιότητα της με τη Beyonce. Ήταν τα wavy μαλλιά της, το όλο outfit και το attitude πάνω στη σκηνή, που έκαναν τη σύγκριση έντονη. Κάποια από τα σχόλια των χρηστών του Twitter ήταν τα ακόλουθα :«Το σημερινό inspo της Rita Ora: Οτιδήποτε μοιάζει με τη Beyonce!», «Θεέ μου γιατί η Rita Ora μοιάζει τόσο με τη Beyonce;», «Στον φίλο μου αρέσει πολύ η Rita Ora, αλλά μόλις γύρισε και μου είπε ότι είναι ίδια με τη Beyonce», «Το γεγονός ότι η Rita Ora διάλεξε το ίδιο outfit, τα φώτα και το ίδιο show με την Beyonce είναι απλώς απαίσιο!».

Προφανώς και δεν μπορούμε να μιλάμε για παρθενογέννεση σε ένα τέτοιο στυλ ντυσίματος, αλλά η Rita Ora μας είχε συνηθίσει σε ανατρεπτικά red carpet looks, όπου το προσωπικό της στυλ είναι ξεκάθαρο και πολύ γοητευτικό. Αυτό θέλαμε να δούμε και στη Eurovision.

Κάποια από τα τελευταία red carpet looks της Rita Ora: