Φόρεμα + sneakers: Πώς θα φορέσουμε τον αγαπημένο μας συνδυασμό την άνοιξη;

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα + sneakers: Πώς θα φορέσουμε τον αγαπημένο μας συνδυασμό την άνοιξη;
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το καθημερινό σου σύνολο-στολή. Έχουμε τους πιο stylish τρόπους για να το απογειώσεις.

Η άνοιξη θέλει το φόρεμα της. Είναι το απόλυτο item της εποχής αλλά και της καλοκαιρινής σεζόν που πλησιάζει και τώρα είναι η περίοδος που θα το βάλεις με ένα ζευγάρι sneakers. Γιατί δεν θέλεις να φορέσεις άλλο μπότες και μποτάκια, γιατί μπορεί να μην είσαι fan των flats που είναι μεγάλη τάση τώρα όπως οι μπαλαρίνες και τα loafers, ενώ επίσης δεν έχει έρθει και η στιγμή να βγάλεις τα πέδιλα από τα κουτιά τους. Οπότε ποντάρουμε στα αγαπημένα μας sneakers και κάνουμε τα πιο cool, καθημερινά σύνολα.

Οι τάσεις στα φορέματα και τα sneakers αλλάζουν και ενημερώνονται σεζόν με τη σεζόν, οπότε το ίδιο ισχύει και για το αγαπημένο μας combo. Εμείς συγκεντρώσαμε τρεις επίκαιρους συνδυασμούς για να τους δοκιμάσεις μέσα στο Μάιο και να απογειώσεις το αβίαστα cool στυλ, που θέλεις να πετύχεις.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 αξεσουάρ που είναι ιδανικό δώρο για τη μαμά σου το style icon

3 go to συνδυασμοί με φόρεμα + sneakers:

Ρομαντικό maxi φόρεμα + retro sneakers: Τα Samba της Adidas είναι αυτή τη στιγμή τα πιο δημοφιλή αθλητικά παπούτσια του πλανήτη, με τα νούμερά τους να βγαίνουν διαρκώς sold out. Δεν χρειάζεται, φυσικά, να αποκτήσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι για να ακολουθήσεις την τάση, φτάνει μόνο να βρεις ένα ζευγάρι sneakers με vintage αισθητική και να το συνδυάσεις με ένα ρομαντικό maxi ή midi φόρεμα με balloon μανίκια ή άλλα romantic στοιχεία. Μία μικρή shoulder bag και είσαι έτοιμη.

dress_sneakers-(6).jpg

Scandinavian chic: Εδώ περνάμε σε εσάς που έχετε επενδύσει στα running κλασικά αθλητικά παπούτσια που λατρεύουν τα κορίτσια του Βορά. Οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε τη scandinavian αισθητική και να τα συνδυάσεται με ένα minimal βαμβακερό φόρεμα σε oversized γραμμή, που θα πλαισιώσετε με ενδιαφέροντα αξεσουάρ όπως ένα γιλέκο ή μια ζακέτα σε πολύχρωμο crochet.

dress_sneakers-(5).jpg

The edgy way: Τα κορίτσια που επιλέγουν τα τεράστια 00s sneakers με chunky φουτουριστικούς πάτους τα αγαπάμε κάπως περισσότερο. Ένα εφαρμοστό, mini φόρεμα είναι ιδανικό για αυτά τα sneakers ενώ από πάνω μπορείτε να βάλετε και ένα cool, oversized πανωφόρι.

dress_sneakers-(13).jpg

Στην παρακάτω gallery θα δεις και άλλα combos για όλα τα στυλ και όλα τα γούστα.