Τα 5+1 items που αγοράζουν κάθε καλοκαίρι οι Γαλλίδες -Είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5+1 items που αγοράζουν κάθε καλοκαίρι οι Γαλλίδες -Είναι must
Photo Credit: VALENTINA VALDINOCI/@walnutsvalley

Μην παραλείψεις να τα εντάξεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Η καλοκαιρινή μας ντουλάπα είναι από μόνη της ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Κυρίως γιατί είναι το απόλυτο capsule, μιας και τα περισσότερα ρούχα που φοράμε το καλοκαίρι, αντικειμενικά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν εύκολα σε κάποια άλλη εποχή του χρόνου. Είτε λόγω στυλ, είτε λόγω αισθητικής, είτε λόφω υφασμάτων, που δεν ταιριάζουν με τίποτα άλλο στην ντουλάπα μας. Οπότε τα ψώνια μας από τον Μάιο γίνονται κάπως πιο στοχευμένα, ειδικά στη χώρα που το καλοκαίρι είναι κυριολεκτικά «καυτό».

french_style-(5).jpg

Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο κατάλληλο στυλ από το french style για να μας καθοδηγήσει στο πώς να χτίσουμε μια capsule wardrobe. Και αυτό γιατί οι Γαλλίδες είναι masters στο κομμάτι «capsule». Λίγα και καλά κομμάτια, που συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους και μπορούν να δημιουργήσουν safe αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακούς συνδυασμούς, με μικρές statement πινελιές. Είναι εξάλλου πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο outfit, έχοντας μπροστά σου μια σειρά από ρούχα που ταιριάζουν μεταξύ τους, παρά να σταθείς μπροστά στο χάος της ντουλάπας σου. Αν, λοιπόν, σκοπεύεις να βγεις για ψώνια, τότε θα πρέπει να βάλεις στη λίστα σου και τα καλοκαιρινά αγαπημένα των French girls.

Animal printed: Το αγαπημένο ολόσωμο της πριγκίπισσας Diana είναι η διαχρονική τάση που επιστρέφει

https://www.instagram.com/p/CdtHfDjqd3M

Όπως σε κάθε εποχή, έτσι και το καλοκαίρι τα basics είναι τα αγαπημένα items των Γαλλίδων, οι οποίες βρίσκουν την ομορφιά στην απλότητα. Οπότε και η summer capsule collection τους κινείται αντίστοιχα. Λινά υφάσματα, άνετες γραμμές, φυσική κίνηση και all time classic αγορές συμπληρώνουν το καλοκαιρινό street style του Παρισιού, που σίγουρα δανείζεται κάτι από τη γαλλική ριβιέρα. Το πρώτο και το κυριότερο στοιχείο είναι το ίσιο τζιν παντελόνι, στο κλασικό blue denim χρώμα του. Και μαζί του έρχεται το μεταξωτό, versatile μαντήλι που δένεται στα μαλλιά, τη μέση, αλλά φοριέται και σαν top με κάποια μικρά κολπάκια.

french_style-(6).jpg

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα του καλοκαιρινού french style και στα παρουσιάζουμε, για να αρχίσεις να οργανώνεις σιγά-σιγά το budget των αγορών σου. Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία, αλλά να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Tα 5+1 must καλοκαιρινά κομμάτια των Γαλλίδων.