Παντελόνι με χρώμα: Πέντε stylish τρόποι να το φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Παντελόνι με χρώμα: Πέντε stylish τρόποι να το φορέσεις τώρα
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Πριν ξεκινήσεις τα total white looks του καλοκαιριού.

Τα χρώματα είναι ένα κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Κυρίως γιατί πλέον όλα τα χρώματα μπορούν να αξιοποιηθούν, αν κάνεις το σωστό styling. Συμπεριλαμβάνεται και αυτό στο γενικότερο φαινόμενο της ανακύκλωσης των ρούχων που έχουμε ήδη στη συλλογή μας, προσπαθώντας να ξεκολλήσουμε κάπως από το τι είναι τάση και τι όχι και μπαίνοντας σε μια νέα σκέψη, πιο κοντλα στο «φοράω ότι έχω».

https://www.instagram.com/p/CsGesO4I4ca

Φυσικά, δεν θα σταματήσουν ποτέ να έρχονται τάσεις με χρώματα και ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα ο Barbiecore πυρετός, που περνάμε τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε να περνάμε ενόψει και της κυκλοφορίας της νέας ταινίας της Barbie. Από την άλλη εγώ θα σου πω ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ένα μικρό σκανάρισμα στα πολύχρωμα items που έχεις στη ντουλάπα σου. Γιατί ο καιρός είναι καλός και ο ήλιος σηκώνει τα λαμπερά χρώματα. Από την άλλη η θερμοκρασία δεν είναι ακραία, ώστε να ξεκινήσουμε από τώρα τα λευκά και neutral υφάσματα του καλοκαιριού, οπότε go for color!

Καλοκαιρινό layering -Πώς να το πετύχεις όταν ο καιρός αλλάζει μέσα στην ημέρα

pants-in-color-(3).jpg

Παρακάτω σου έχουμε τα καλύτερα combos, για να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωτότυπα και ενημερωμένα τα πολύχρωμα παντελόνια σου, βάζοντας ένα touch of color στον Ιούνιο. Του πάει εξάλλου πολύ.

https://www.instagram.com/p/CbzuNFbtT6r

Οι 5 προτάσεις μας για να φορέσεις τα πολύχρωμα παντελόνια σου: