Οδηγός αγοράς: 10 fashionable καπέλα τώρα που θα ξεκινήσεις ηλιοθεραπεία

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 fashionable καπέλα τώρα που θα ξεκινήσεις ηλιοθεραπεία

Το καπέλο είναι απαραίτητο στην παραλία ή την πόλη.

Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες καλές λιακάδες με τον ήλιο να γίνεται λίγο πιο καυτός. Και κάποιοι έχουν κάνει και τις πρώτες βουτιές, οπότε όλα συνωμοτούν στην αγορά του επόμενου καπέλου σου. Γενικά, τα head pieces περνάνε μια φάση τώρα, και εννοώ φυσικά μια φάση δημοφιλίας. Λίγο οι ξαφνικές εναλλαγές του καιρού, λίγο τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, λίγο που το cool αθλητικό street style έχει πλέον mainstream και τα καπέλα βρέθηκαν στην κορυφή της wish list μας.

hats-(5).jpg

Όπως με κάθε άλλη τάση, έτσι και τα καπέλα έχουν μια μεγάλη γκάμα μέσα από την οποία μπορείς να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο σχέδιο, εκείνο που ταιριάζει στο στυλ αλλά και τις ανάγκες σου, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το καπέλο έχει έναν ξεκάθαρα πρακτικό χαρακτήρα.

Οδηγός αγοράς: Οι μεγάλες shopper τσάντες επιστρέφουν για να μας ξεκουράσουν μέσα στο καλοκαίρι

Αν δηλαδή είσαι ο τύπος που αγαπά τα sports, τότε χρειάζεσαι ένα τεχνικό καπέλο που θα σε πάει παντού. Αν ψάχνεις ένα καπέλο για την πόλη, τότε καλά θα κάνεις να επιλέξεις κάτι ελαφρύ, κατασκευασμένο από ένα elegant υλικό για να μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Ακόμη και με ένα πρωινό, summer office look. Αν πάλι θέλεις κάτι αποκλειστικά για την παραλία, τότε χρειάζεσαι ένα μεγάλο καπέλο, ιδανικά με κάποιο αδιάβροχο υλικό, που να μην καταστρέφεται από το νερό και το αλάτι.

hats-(1).jpg

Φέτος, οι τάσεις θέλουνε και πάλι τα bucket hats να εξακολουθούν να είναι στην κορυφή. Με πολλά διαφορετικά υφάσματα και logos. Η ψάθα είναι επίσης πάντα chic και δίνει ένα θαλασσινό τόνο ακόμη και σε ένα ξεκάθαρο urban σύνολο. Και εμάς μας αρέσει το mix and match. Είναι η ρομαντική νότα που θέλουμε.

hats-(2).jpg

Στον παρακάτω οδηγό αγοράς βρήκαμε τα καλύτερα καπέλα από όλα τα αγαπημένα μας brands και σε πρώτη φάση, μιας και διανύουμε μόλις τις πρώτες μέρες του επίσημου καλοκαιριού, σου παρουσιάζουμε όλα εκείνα τα items σε κλασικά σχέδια, χωρίς να μπούμε στην κατηγορία των jockeys.

Editor's choices: