Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα σχέδια στα τζιν σορτσάκια του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα σχέδια στα τζιν σορτσάκια του καλοκαιριού
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Classic blue, λευκό και μαύρο τζιν, όλα τα χρώματα παίζουν στα σορτσάκια της σεζόν.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι από τις γυναίκες που άργησα να βρω τη σωστή γραμμή στα τζιν σορτσάκια. Τη σωστή γραμμή, φυσικά για μένα. Γιατί το fit είναι πάντα σχετικό. Ας πω μόνο ότι το jorts ήταν για μένα επιλογή πολύ πριν γίνουν τάση το περασμένο καλοκαίρι και κατακλύσουν το street style. Μικρότερη, βέβαια, είχα την κλασική μανία με τα micro σορτσάκια που ερχόντουσαν ψηλά στη μέση, γιατί θεωρούσα ότι ψηλώνουν κάπως τα πόδια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2023 είναι μια καλή εποχή για το πιο διαχρονικό σορτσάκι της γυναικείας ντουλάπας, γιατί τα διαφορετικά σχέδια και χρώματα είναι τόσα πολλά, που θα έχεις την απόλυτη ελευθερία να επιλέξεις κοντά στο στυλ και την αισθητική σου.

https://www.instagram.com/p/CiIy8anBg1T

Τα τζιν σορτσάκι είναι το αγαπημένο bottom του καλοκαιριού, γιατί εκ των πραγμάτων έρχεται να αντικαταστήσει το τζιν παντελόνι μας. Κάθε φορά, λοιπόν, που βρίσκεσαι σε αδιέξοδο μπροστά στη ντουλάπα σου, ξέρεις ότι ένα τζιν σορτς με ωραία γραμμή και ένα πουκάμισο σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά σανδάλια, μπορεί να γίνει η νέα σου «στολή», που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση. Οπότε αξίζει μια θέση σε κάθε shopping list που δημιουργείς για την καλοκαιρινή σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CbK68LqOEy_

Ναι, το blue denim είναι σίγουρα αναντικατάστατο και αποτελεί μια αγορά επένδυση. Να έχεις, όμως, στο μυαλό σου ότι το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα versatile χρώματα, όπως το λευκό τζιν αλλά και το μαύρο. Όπως ακριβώς, δηλαδή, αξιοποιείς και φοράς όλο τον υπόλοιπο χρόνο το λευκό σου denim παντελόνι και το μαύρο jeans σου, έτσι ακριβώς θα συνδυάσεις και τα αντίστοιχα σορτσάκια τους. Δεν το λες και άσχημα!

Το μαύρο μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα έχει μια glam λεπτομέρεια που το κάνει μοναδικό

jean_shorts-(1).jpg

Εκτός, όμως, από τις κλασικές επιλογές έχουμε πάντα και τα denim shorts στις πολύχρωμες εκδοχές τους. όπως το ροζ, το χακί, τα pastels, αλλά και τα fluo για όσες αποφάσισαν να το πάνε all the way προς τα 00s. Παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα.

Editor's choices: