Floral μπικίνι: Όλοι οι λόγοι που θα είναι must μαγιό και για το 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Floral μπικίνι: Όλοι οι λόγοι που θα είναι must μαγιό και για το 2023

Florals παντού; Ναι florals και στην παραλία!

Το τι μαγιό θα πάρει κάθε γυναίκα είναι πολύ σχετικό. Συνήθως πηγαίνει ανάλογα με το σωματότυπο, με το στυλ της κάθε γυναίκας και με το πώς της αρέσει να λειτουργεί στις διακοπές της. Γιατί ένα μαγιό έχει και έναν παραπάνω πρακτικό ρόλο, αν για παράδειγμα απολαμβάνεις τα sports στη θάλασσα, ή αν απλώς προτιμάς να κάνεις το μαύρισμά σου με ένα cocktail στα χέρια. Θα σου πω ότι υπάρχει ένα μαγιό hero piece, που μπορεί με έναν τρόπο να προσαρμοστεί σε πολλά διαφορετικά σώματα και στυλ, ακριβώς γιατί είναι τόσο κλασικό και αγαπημένο.

floral_bikini-(5).jpg

Photo: Instagram/@hoskelsa

Μιλάμε για τα floral μπικίνι, ένα σχέδιο που είναι ξεκάθαρα θηλυκό και βγάζει μια girly, παιχνιδιάρικη διάθεση. Είναι μία πολύ καλή λύση για σένα που θέλεις να υιοθετήσεις το french style και στην παραλία, επιλέγοντας ένα μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπάκι και ένα σουτιέν με το δικό της σε κλασικό, retro style με cups και εξωτερικές ραφές, σαν ένα μικρό corset. Τα Instagram accounts των αγαπημένων σου Γαλλίδων influencers έχουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Το Tomato girl είναι η τάση με τις κορυφαίες αναζητήσεις στο Tik Tok-Και είναι ιδανική για καλοκαίρι

Εκτός, όμως, από αυτή τη retro inspired εμφάνιση, που σίγουρα έχει το δικό της πιστό κοινό, υπάχει και η άλλη πλευρά των florals, που τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει πιο sexy και περισσότερο ενημερωμένο, όπως μπορείς να παρατηρήσεις στις beach εμφανίσεις των super models, όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner, αλλά και η Dua Lipa, που δεν θα τη βρεις ποτέ απροετοίμαστη.

https://www.instagram.com/p/Cq3iBbiPCxI/

Τα νέα floral μπικίνι ακολουθούν τις sexy γραμμές της σεζόν.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μπικίνι του 2023, που την είδαμε και πέρυσι στις παραλίες, είναι τα μπικίνι με τα λεπτά κορδονάκια, τόσο στο top όσο και στο bottom. Στις φωτογραφίες και τα reels που βρήκαμε στο Instagram feed μας είδαμε όλα τα αγαπημένα μας fashion girls να απογειώνουν τα floral bikinis. Μπορείς, λοιπόν, να συνεχίσεις να φοράς λουλουδάκια στην παραλία, χωρίς να νιώσεις λιγότερο upgraded, επιλέγοντας ένα μπικίνι σε αυτή τη γραμμή. Not bad at all!

https://www.instagram.com/p/Cd3SNAesob1/

Δες εδώ ολόκληρο το αφιέρωμα