Luisaviaroma x British Vogue: Τα μεγαλύτερα super models περπάτησαν σε ένα show με 50 αρχειακά looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Luisaviaroma x British Vogue: Τα μεγαλύτερα super models περπάτησαν σε ένα show με 50 αρχειακά looks

Luisa Via Roma

Ένα show που έφερε στη Φλωρεντία ακόμη και το Leonardo Di Caprio.

Μετά την επιστροφή στη fashion κανονικότητά μας με τη λήξη του συναγερμού της πανδημίας του Covid-19, είναι η αλήθεια ότι οι οίκοι μόδας έκαναν μία φρέσκια και δυναμική αρχή στα shows τους. Φαντασμαγορικά σκηνικά, super models και acts πάνω στη catwalk, μας έχουν βάλει σε μια άλλη, πιο ζωντανή και πιο χαρούμενη περίοδο της μόδας. Εχθές, λοιπόν, είχαμε μια μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στο μεγάλο online store Luisaviaroma και την British Vogue, που μαζί αποφάσισαν να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο show στη Φλωρεντία, μία από τις πρωτεύουσες της τέχνης στην Ευρώπη.

https://www.instagram.com/reel/CtfUMReNabH/

Η μέρα είναι η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά με τη βροχή να χαλάει τα σχέδια των διοργανωτών. Τελικά, όμως, ο καιρός τους έκανε τη χάρη και έτσι είχαμε μια υπερπαραγωγή, χωρητικότητας 2.000 ατόμων στην Piazzale Michelangelo της Φλωρεντίας. Στο show είδαμε 50 αρχειακά looks από 50 κορυφαίους οίκους μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Fendi, Bottega Veneta, Burberry, Versace, Valentino και Dolce & Gabbana. Η συνεργασία αυτή έγινε προκειμένου το A-list δίκτυο του Edward Enninful, του editor in chief της βρετανικής Vogue, να έρθει σε επαφή με την ιταλική κληρονομιά της Luisaviaroma, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του brand τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε ολόκληρο το show:

Η Δανάη Γιαννέλλη δημιουργεί κάτι παραπάνω από κοσμήματα κάνοντας μια ωδή στην αυθεντικότητα

Τα μεγαλύτερα super models όπως η Eva Herzigova, η Natalia Vodianova, η Pat Cleveland, η Irina Shayk και η Paloma Elsesser περπάτησαν στο runway που στήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Δαβίδ του Michaelangelo, ένα από τα ορόσημα της πόλης της Φλωρεντίας, καθώς τα λευκά, επιβλητικά φώτα τις έκαναν να λάμπουν μέσα στο ολόμαυρο σκηνικό. Το φινάλε ήταν κάτι παραπάνω από μία μεγάλη γιορτή της μόδας με όλα τα μοντέλα να πιάνονται χέρι-χέρι και να κάνουν ένα εντυπωσιακό κλείσιμο.

https://www.instagram.com/reel/CtgBL5cgGFN/

Εκτός, βέβαια, από τα looks που είδαμε στο show είχαμε και ένα εξίσου εντυπωσιακό front row, με κυρίες όπως η Julia Fox και η Elsa Hosk να εμφανίζονται με μοναδικά designer items. Ανάμεσά τους και οι Leonardo DiCaprio και Tobey Maguire.

Το εξίσου εντυπωσιακό red carpet: