Ευγενία Σαμαρά: Τα καλοκαιρινά κοστούμια «it's her thing» -Τα τρία χρώματα που λατρεύει φέτος

Ναταλία Κατσακιώρη
Ευγενία Σαμαρά: Τα καλοκαιρινά κοστούμια «it's her thing» -Τα τρία χρώματα που λατρεύει φέτος

Τρία φανταστικά χρώματα που θα απογειώσουν τη χρωματική παλέτα στα κοστούμια της σεζόν.

Οι γυναίκες που φοράνε κοστούμι θεωρώ ότι είναι μια ειδική κατηγορία. Από τη μία είναι φυσικά μία διαχρονική επιλογή, που όλες έχουμε στη συλλογή μας, από την άλλη όμως η κατηγορία των γυναικών που το αναδεικνύουν τέλεια θεωρώ ότι είναι κάπως πιο ξεχωριστή. Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία φροντίζει να εντάσσει τα κοστούμια στα σύνολά της όλο το χρόνο. Οπότε και το καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μέσα στον τελευταίο μήνα η Ευγενία έχει κάνει τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εμφανίσεις με τα αγαπημένα της κοστούμια, σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, που είναι όλες όμως εντυπωσιακές και τραβούν τα βλέμματα. Γιατί όταν βάζουμε χρώμα, θέλουμε να τραβήξουμε τα βλέμματα, αυτό είναι γεγονός. Και το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τα λαμπερά χρώματα αλλά και το φως του ήλιου.

Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις σωστά τη μαύρη σατέν φούστα το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CtcKL7QrgYa/

Τα 3 καλοκαιρινά κοστούμια της Ευγενίας είναι το inspo για τα casual chic σύνολα μας.

Ξεκινάμε τη χρωματική «πανδαισία» με το μωβ magenta, που επέλεξε η Ευγενία να φορέσει με φόντο τα ελληνικά νησιά. Σε χαλαρή, cool γραμμή την είδαμε με ένα κοστούμι σε ανδρόγυνο στυλ, το οποίο συνδύασε με ένα ριγέ πουκάμισο με κόκκινες και μπλε ρίγες. Ιδιαίτερο mix and match για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CtMsQvlrOAc/

Η δεύτερη επιλογή της ακολουθεί μία αντίστοιχη λογική, αλλά εδώ το πράσινο σμαραγδί χρώμα κάνει δυνατό statement. Επίσης, το ιδιαίτερο του όλου look είναι το σακάκι με τα κοντά μανίκια και τα μικρές λεπτομέρειες στα τελειώματα, που συνδυάζεται τέλεια με το t-shirt μαρινιέρα στο ίδιο χρώμα.

Η τρίτη και τελευταία της επιλογή ήταν κάπως πιο ιδιαίτερη και βραδινή, αφού μιλάμε για ένα φούξια κοστούμι δια χειρός του σχεδιαστικού διδύμου των MI-RO, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα ακόμη μοναδικό outfit. Μιλάμε για ένα φούξια suit με παντελόνι σε ίσια γραμμή, που εφαρμόζει απόλυτα στο πάνω μέρος, ενώ το σακάκι του έχει στενή μέση και αυστηρούς, tailored ώμους. Ολόκληρο το κοστούμι είχε κεντημένες λεπτομέρειες από strass, που το έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Ένα κοστούμι ιδανικό και για τους γάμους της σεζόν.