Η Hailey Bieber γιόρτασε το beauty brand της με ένα ροζ couture φόρεμα από τη ντουλάπα της Barbie

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Hailey Bieber γιόρτασε το beauty brand της με ένα ροζ couture φόρεμα από τη ντουλάπα της Barbie

(Photo by Gotham/GC Images)

Και καθώς περιμένουμε τη νέα ταινία της Barbie αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε όλα της τα ρούχα!

Τον Ιούλιο έρχεται η νέα ταινία της Barbie και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την Margot Robbie στον ρόλο της πιο γνωστής κούκλας του πλανήτη. Στο μεταξύ όλο το σύμπαν μας έχει γίνει ροζ. Ροζ τοπάκια, φούξια αξεσουάρ, πλαστικά γοβάκια στο στυλ της Barbie και πολλά, πολλά ροζ φορέματα. Το Barbiecore δεν αποτελεί παρελθόν. Ήταν η τάση που ακολουθήσαμε για περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και συνεχίζει την πορεία του ακάθικτο με το φούξια και όλες τις αποχρώσεις του ροζ να γίνονται μανία.

Η Hailey Bieber είναι ίσως μία από τις πρώτες celebrities που αγκάλιασαν την τάση. Ποιος δεν θυμάται την καλοκαιρινή της εμφάνιση με το ροζ Versace φόρεμά της με το sexy corset και τα πανύψηλα παπούτσια της; Κάπως έτσι συνεχίζει συχνά να βασίζει το στυλ της στα ρούχα της πιο διάσημης κούκλας του πλανήτη. Έτσι και για τη χθεσινή μεγάλη βραδιά επέλεξε κάτι αντίστοιχο.

Έρχεται η τάση που θα αντικαταστήσει τα καλοκαιρινά φορέματα και η Hailey Bieber τη φοράει ήδη

undefined

Getty Images

Η Hailey Bieber έφερε την haute couture στο Barbiecore trend.

Εκτός από μοντέλο η Hailey Bieber είναι πλέον και επιχειρηματίας. Έχει το δικό της beauty brand με το όνομα Rhode, το οποίο και έκλεισε την πρώτη του επέτειο. Φυσικά το γεγονός γιορτάστηκε με μία μοναδική βραδιά με δείπνο και party στη Νέα Υόρκη. Και η founder Hailey Bieber ήταν εκεί μαζί με τους αγαπημένους της φίλους και υποστηρικτές του Rhode για να κόψει την πρώτη τους τούρτα. Το look της βραδιάς ήταν φυσικά εξίσου εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/reel/CtjEAjkAxJY/

Πιο συγκεκριμένα η Hailey εμφανίστηκε με ένα haute couture φόρεμα σε baby pink απόχρωση από τη Vivienne Westwood. Σε mini γραμμή, με εντυπωσιακό ντεκολτέ και το signature μπούστο του ατελιέ της μεγάλης Βρετανίδας σχεδιάστριας το συγκεκριμένο item κεντήθηκε στο χέρι με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski, ενώ το super model το συνδύασε με ένα tennis necklace του οίκου Tiffany's και ασορτί τσαντάκι στο ίδιο glam vibe.

Ακόμη και τα διάφανα mules από τον Gianvito Rossi ήταν σαν να βγήκαν από τη ντουλάπα της Barbie, με τη στυλίστρια της Dani Michelle να έχει δημιουργήσει άλλη μια μοναδική εμφάνιση για τη Hailey. Έχει το μαγικό άγγιγμα!