Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις σωστά τη μαύρη σατέν φούστα το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις σωστά τη μαύρη σατέν φούστα το καλοκαίρι
Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Ένα από τα αγαπημένα μας passe par tout  παίρνει θέση και στην καλοκαιρινή μας ντουλάπα.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές γαι τη seasonless μόδα και για τα ρούχα που στην ουσία δεν έχουν εποχή. Προσωπικά, έχω ξεκινήσει να κάνω τέτοιου είδους αγορές, ίσως υποσυνείδητα, εδώ και χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από κάποια σακάκια και denims για όλο το χρόνο, αλλά και κάποια φορέματα που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικό τρόπο και να αξιοποιηθούν μια χαρά και στο χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.

Το Tomato girl είναι η τάση με τις κορυφαίες αναζητήσεις στο Tik Tok-Και είναι ιδανική για καλοκαίρι

Ένα από τα υλικά, ή καλύτερα από τα υφάσματα, που δεν έχουν εποχή είναι και το σατέν. Αν, μάλιστα, μιλάμε για ένα υπέροχο, elegant, μεταξωτό σατέν, να ξέρεις ότι μόλις έχεις βρει ένα item αξίας, που θα είναι μαζί σου για πολλά-πολλά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CktguYGsw4h/

Ανάμεσα σε αυτά τα items που είναι «φορέσιμα» όλο το χρόνο, θα βρεις και τη σατέν φούστα σου. Όλα ξεκίνησαν από το slip dress. Το περίφημο φόρεμα lingerie, που έχει διαγράψει και συνεχίζει να διαγράφει τη δική του πορεία στη μόδα, από τα 90s μέχρι και το σήμερα.

Αμέσως μετά, ήρθε στη στη ζωή μας και η σατέν φούστα, με πιο συνηθισμένο το σχέδιο με την περίφημη «γοργονέ» γραμμή. Με χαμηλή σχετικά μέση, εφαρμόζει τέλεια στους γοφούς και κάνει ένα μικρό, κυματιστό άνοιγμα στο τελέιωμά της. Το απόλυτο passe par tout στις σατέν φούστες είναι η μαύρη εκδοχή της.

Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις τη μαύρη σατέν φούστα το καλοκαίρι.

Σίγουρα έχεις και εσύ μια μαύρη σατέν φούστα στη συλλογή σου, την οποία φυσικά και μπορείς να αξιοποιήσεις και το καλοκαίρι. Και όχι μόνο σε ένα βραδινό look. Γιατί οκ, ναι, φυσικά και θα τη βάλεις βράδυ με ένα halter neck top και strappy πέδιλα. Μην παγιδεύεσαι σε ένα ανύπαρκτο χάος και άσε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη. Ένα τόσο πολυτελές στην όψη υλικό μπορεί να κάνει το απόλυτο mix and match με ένα λευκό tank top και slim sneakers. To ίδιο ισχύει και για το λινό σου πουκάμισο και ένα ζευγάρι γεωμετρικές μπαλαρίνες.

Στο παραπάνω βίντεο θα δεις τα καλύτερα outfits για να αντιγράψεις.

https://www.instagram.com/p/ChAMKDRLO78/