Τα 5 κορυφαία αξεσουάρ του καλοκαιριού που πρέπει να μπουν στη wish list σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 κορυφαία αξεσουάρ του καλοκαιριού που πρέπει να μπουν στη wish list σου

Τα accessory trends που είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού.

Αν υπήρχε πανεπιστήμιο μόδας νομίζω ότι το πιο σημαντικό μάθημα θα ήταν τα αξεσουάρ. Αυτό και το μάθημα που μας έδειχνε πώς να εξισορροπούμε τους όγκους σε κάθε outfit. Τόσο σημαντικό θεωρώ το κεφάλαιο αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μιας γυναικάς. Ένα θέμα, όμως, στο οποίο δεν έχουμε μάθει να εμβαθύνουμε, παρόλο που συχνά όταν παρατηρούμε το στυλ των πιο ενημερωμένων γυναικών, διαπιστώνουμε ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που κάνουν το όποιο σύνολο από απλώς καλό, τέλειο. Ποιες θα είναι, λοιπόν, οι τάσεις στα αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2023; Οι απαντήσεις παρακάτω.

Ian Griffiths:«Όταν είσαι creative director της MaxMara,είσαι θεματοφύλακας μιας μοναδικής ιστορίας»

summer_acessory-(4).jpg

Τα 5 must accessory trends του καλοκαιριού:

Φουτουριστικά γυαλιά: Ή αλλιώς τα γυαλιά των αθλητών, αφού τα συγκεκριμένα σχέδια σε eyewears μας θυμίζουν τα γυαλιά ηλίου που φοράνε οι αθλητές σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι ποδηλάτες. Σε στυλ μάσκα, με πολύχρωμους φακούς καθρέφτες και πλαστικούς σκελετούς είναι άλλη μια Y2K τάση που έρχεται στη ζωή μας και μπορεί να κάνει πιο edgy ακόμη και ένα look με τζιν και t-shirt.

summer_acessory-(1).jpg

Mini it bag: Καλές οι basket bags και οι τεράστιες τσάντες παραλίας, αλλά το καλοκαίρι μην ξεχνάς ότι έχει και έντονη νυχτερινή ζωή για τους περισσότερους. Οπότε μία μικρή τσάντα είναι απαραίτητη. Το 2023 ας είναι λίγο πιο fun, λίγο πιο τολμηρή, λίγο πιο ιδιαίτερη!

summer_acessory-(3).jpg

Bucket hats: Είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο σε καπέλο τα τελευταία χρόνια. Και εκτός από τα γνωστά σχέδια με κορδονάκι κάτω από το λαιμό (ναι, σαν το καπέλο του ψαρά), φέτος τα buckets παίρνουν και μία άλλη urban εκδοχή με ψάθες και μαλακά crochet πλεκτά να κάνουν το αγαπημένο μας καπέλο κατάλληλο για τις all day εμφανίσεις μας. Ευτυχώς, γιατί ο καυτός ήλιος κάνει απαραίτητο το καπέλο και στους δρόμους της πόλης.

summer_acessory-(6).jpg

Chocker: Είναι η 90s πινελιά στα κοσμήματα του 2023. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ sexy αν φορεθούν με μία ωραία λαιμόκοψη ή ακόμη και με ένα απλό tank top. Αντίθετα από αυτό που πιστεύεις μπορούν να μακρύνουν το λαιμό μας και όχι να κοντύνουν το σώμα μας. Τα βραδινά, glam σχέδιά τους θα γίνουν τα αγαπημένα σου!

summer_acessory-(7).jpg

Λουλούδια: Ας κάνουμε μια επανάληψη. Τα λουλούδια, τα πραγματικά ή τα υφασμάτινα είναι must για το 2023. Δίνουν μια retro νότα στα looks μας και θα τα δεις παντού. Σε καρφίτσες, ζώνες, παπούτσια, κολιέ και όπου αλλού θέλεις να τα προσθέσεις. Go for it!

summer_acessory-(8).jpg