Tα πέντε καλοκαιρινά sneakers που είναι τάση τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα πέντε καλοκαιρινά sneakers που είναι τάση τώρα

Γιατί θα φορέσουμε sneakers ακόμη και τον Αύγουστο.

Ξέρω πως με την παρακάτω «δήλωση» ίσως προκαλέσω μια κάποια διαμάχη. Θεωρώ προσωπικά ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για sneakers. Γιατί; Γιατί δεν είμαι υπέρ του να κουράζω τα πόδια μου στην πόλη με πέδιλα και σαγιονάρες. Προσωπικά περνάω δυστυχώς το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού στην πόλη με πολύ περπάτημα, εξόδους και διάφορα events που θέλουν το δικό τους καθημερινό τρέξιμο. Οπότε θεωρώ τα sneakers μια σωτήρια λύση μέσα στη ζέστη και την όποια ταλαιπωρία νιώθουν τα πόδια μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μόδα μας διευκολύνει, αφού μέσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι και τα sneakers με νέα σχέδια σε χρώματα και styles, που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο summery από ποτέ.

7 δροσερά looks για να φορέσεις στον καύσωνα

Τα 5 sneakers πρωταγωνιστές του καλοκαιριού:

Slim sneakers: Τα Samba της Adidas είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα για το συγκεκριμένο trend. Τα κομψά, retro σχέδια που μπορείς να φορέσεις και με φορέματα αλλά και με mini φούστες είναι το πιο κατάλληλο ζευγάρι για το καλοκαίρι, γιατί μπορείς να τα αξιοποιήσεις και σε ένα χαλαρό, βραδινό look. Εκτός από τα Samba που βγαίνουν σε απανωτά sold out υπάρχουν και άλλα σχέδια που αντιπροσωπεύουν την τάση.

summer_sneakers-(6).jpg

Colorful: Τα λευκά αθλητικά είναι η πιο εύκολη λύση. Τι θα έλεγες όμως αυτό το καλοκαίρι να δοκιμάσεις ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα ή με αντίστοιχες λεπτομέρειες. Σκέψου το!

https://www.instagram.com/p/CuMte5Oo_6g/

Metallics: Είναι ένα ιδιαίτερο υλικό. Σίγουρα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλες οι γυναίκες, αλλά ταιριάζει με όλα. Χρώματα, σχέδια, prints, μοτίβα. Όλα μπορούν να αναδειχθούν με ένα ζευγάρι sneakers σε vinyl ασημί ή ακόμη και κάποιο έντονο χρώμα σε δέρμα καθρέφτη.

summer_sneakers-(8).jpg

Running shoes: Κερδίζουν έδαφος μέρα με τη μέρα. Είναι τα πιο άνετα παπούτσια της κατηγορίας του και η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήρθαν στο προσκήνιο όλα τα brands μας έχουν δώσει πολλές εναλλακτικές με χρώματα και νέα υλικά. Φόρεσέ τα σαν την Hailey. Δες την παρακάτω φωτογραφία.

summer_sneakers-(5).jpg

Converse: Οι ελβιέλες, όπως τις έλεγαν παλιά είναι τα πάνινα παπούτσια που έχουν ταυτιστεί με τα καλοκαίρια μας. Ειδικά το λευκό είναι το πιο διαχρονικό χρώμα.

summer_sneakers-(7).jpg