Η Kate Middleton έκλεισε τη Wimbledon season με ένα σύνολο στο φετινό αγαπημένο της χρώμα,το πράσινο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton έκλεισε τη Wimbledon season με ένα σύνολο στο φετινό αγαπημένο της χρώμα,το πράσινο

(AP Photo/Alberto Pezzali)

Είναι το τρίτο πράσινο σύνολο με το οποίο εμφανίζεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Wimbledon. Κάνει matching με το γρασίδι.

Το Wimbledon ολοκληρώθηκε χθες με το πιο ανατρεπτικό αποτέλεσμα και ένα εντυπωσιακό αγώνα 4 ωρών και 45 λεπτών μεταξύ των Novak Djokovic και Carlos Alcaraz, με τον τελευταίο να κάνει μία καταπληκτική ανατροπή στην πορεία του ματς και να κατακτά τελικά το πολυπόθητο κύπελλο. Την απονομή έκανε όπως και στους προηγούμενους σημαντικού αγώνες η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, η οποία φέτος είναι η αλήθεια ότι ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, συνεχίζοντας μια μικρή παράδοση που ανέπτυξε η ίδια στα πλαίσια του dress code της.

Ariana Grande, Brad Pitt, Priyanka Chopra και όλοι οι celebrities στον ιστορικό τελικό του Wimbledon

Britain Wimbledon Tennis

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Kate επέλεξε το χρώμα της δικής της Wimbledon season να είναι το πράσινο, σε κάθε πιθανή απόχρωση και εκδοχή του, αφήνοντας το πιο bold πράσινο φόρεμα της για τη βραδιά του μεγάλου τελικού. Πιο συγκεκρικένα, η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με ένα κοντομάνικο, midi, εφαρμοστό φόρεμα από τον Roland Mouret, με structured ώμους και ένα μικρό βολάν στη λαιμόκοψη. Η αγαπημένη της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας συνδύασε το φόρεμα της με ένα ζευγάρι pointy γόβες σε μπεζ καστόρι, ενώ κράτησε ένα ασορτί φάκελο. Τα κοσμήματά της κινήθηκαν σε χρυσό με πράσινες πολύτιμες πέτρες.

Jane Birkin: Το απόλυτο style icon των 60s που ήταν η έμπνευση πίσω από την iconic Hermès Birkin bag

undefined

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Το πράσινο είναι το Wimbledon color της χρονιάς.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όμως, φαίνεται πως είχε ορίσει εξαρχής φέτος το χρώμα της σεζόν, που δεν ήταν άλλο από το πράσινο. Και ειλικρινά ήταν μια υπέροχη επιλογή, γιατί υπάρχει πιο ταιριαστό χρώμα για να φορέσει κανείς πάνω από το φρεσκοκομμένο γρασίδι του γηπέδου από το πράσινο; Δεν υπάρχει! Και η Kate Middleton δημιούργησε άλλα δύο σύνολα με βάση τις αποχρώσεις του πράσινου.

Το πρώτο ήταν το Boucle Collared Chiffon Midi Dress σε lime απόχρωση από το brand Mr Self Portrait, ένα από τα σχεδιαστικά labels που λατρεύει η πριγκίπισσα και επιλέγει συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Britain Wimbledon Tennis

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Το τρίτο look ήταν που έκανε και το μεγαλύτερο statement κατά τη γνώμη μου, γιατί τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την κομψότητα ενός double breasted blazer από τον οίκο Balmain. Με τους σωστούς ώμους, τα ίσια πέτα, τη στενή μέση αλλά και την απίστευτη απόχρωση στο πράσινο της μέντας ήταν το ιδανικό item για να συμπληρώσει μια λευκή, πλισέ φούστα.

Britain Royals Wimbledon

(Hannah Mckay/Pool Photo via AP)