Οδηγός αγοράς: 10 oversized t-shirts που θα φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 oversized t-shirts που θα φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Τα καλύτερα μπλουζάκια με logo που μετά την παραλία θα συνοδεύσουν τα τζιν παντελόνια μας.

Υπάρχουν κάποιες αγορές που πρέπει να κάνουμε διαχρονικά. Και όταν λέω διαχρονικά, εννοώ στο repeat, κάθε χρόνο ξανά και ξανά. Μία από τις αυτές τις αγορές είναι για μένα και τα t-shirts. Τα απλά, κοντομάνικα μπλουζάκια που έχουν πάνω τους ωραίες στάμπες και περίεργα logos και μπορούν να φορεθούν και να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φετινή σου ανανέωση μιας και στα πιο μεγάλα brands έχουμε ακόμα προσφορές και πολύ καλές τιμές, που πρέπει φυσικά να εκμεταλλευτούμε. Τα t-shirts ανήκουν στα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας και θα σου εξηγήσω αμέσως παρακάτω το γιατί.

t-shirts-(6).jpg

Polka dot: Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το ανάλαφρο πουά φόρεμα για τα βράδια μας στο νησί

Προσωπικά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με τα t-shirts, γιατί πρόκειται για ένα δικό μου αγαπημένο item, που γνώρισα ήδη από την εφηβεία μου και έβαλα ενεργά στις συλλογές μου από την περίοδο που ήμουν φοιτήτρια, όταν ανακάλυψα και τα πρώτα vintage t-shirts, που είναι ένα μεγάλο κομμάτι του vintage hunting. Ωστόσο, όλα τα κορυφαία brands αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι των συλλογών τους στα t-shirts με τις στάμπες και τα artworks να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι τα κοντομάνικα μπλουζάκια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο καλοκαίρι μας, γιατί θα είναι για πάντα το καλύτερο matching για τα μαγιό μας, ολόσωμα ή μπικίνι.

t-shirts-(5).jpg

Φυσικά, εδώ μιλάμε για μια oversized γραμμή, που θα έρθει να καλύψει το σώμα μας σαν ένα super cute φόρεμα, που αφήνει τα πόδια μας ακάλυπτα και ταιριάζει με ότι παπούτσι και αν έχουμε διαλέξει για την παραλία. Και λέω oversized shape, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να φορέσεις και ένα regular t-shirt πάνω από το μαγιό σου, αν και οι φαρδιές γραμμές εξυπηρετούν πολύ περισσότερο το καλοκαίρι.

t-shirts-(1).jpg

Εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας μπλουζάκια με δημιουργικά logos από τα καλύτερα brands της αγοράς και σου τα παρουσιάζουμε σε μια wish list.

Editor's choices: